Direct naar de inhoud van deze pagina

Zakelijk

Rotterdamse Maatschappelijke organisaties

Ben jij betrokken bij een (vrijwilligers)organisatie of vereniging en wil je hulp vragen of aanbieden via Rotterdammersvoorelkaar?

Meer informatie

Rotterdamse professionals

Wil jij samen met ons nóg meer impact maken in Rotterdam als partner? Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes omtrent vrijwilligerswerk in Rotterdam? Of wil jij onze jaarlijkse stakeholderbijeenkomst bijwonen?

Meer informatie

Rotterdamse bedrijven

Wil jij duurzame sociale impact met jouw bedrijf of organisatie maken op een manier die echt bij jou past? Laat zien dat jij en je collega's betrokken zijn met dit prachtig stukje groen-wit-groen Nederland en zet je nu in voor je mede Rotterdammers.

Meer informatie

"Samen maken we Rotterdam nóg mooier. Samen sterk voor 010!


Rotterdammersvoorelkaar en NLvoorelkaar

Rotterdammersvoorelkaar is een platform voor alle inwoners van Rotterdam en is ontstaan vanuit de behoefte aan een platform dat bijdraagt aan een sterkere samenleving. Rotterdammersvoorelkarar wil de zelfredzaamheid van inwoners van Rotterdam vergroten door het benutten van de kracht van alle Rotterdammers. Een platform dat ervoor zorgt dat mensen de hulp krijgen die ze verdienen. Rotterdammersvoorelkaar maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. De Gemeente Rotterdam heeft NLvoorelkaar de opdracht gegeven een online marktplaats voor vrijwillige inzet te starten.

NLvoorelkaar zakelijk