Direct naar de inhoud van deze pagina

Alle winnaars zijn bekend!

you've been nice award V2In juni bedankte Rotterdammersvoorelkaar samen met Ben & Jerry's vrijwilligers van verschillende Rotterdamse organisaties. Ze werden verrast met de You've Been N'ice Award waar organisaties hun vrijwilligers voor konden nomineren. De best vrijwilliger van Rotterdam. Daar waren we naar op zoek.. En die hebben we gevonden!


De beste vrijwilligers van Rotterdam op een rij!


Maar dit was niet 1 vrijwilliger maar dit waren er veel meer! Rotterdammersvoorelkaar en Ben & Jerry's gingen op pad in 010 en kwamen bij 5 gerse organisaties langs om de winnaars te verrassen. Ze ontvingen een ijsprijs voor het hele team, een gers bakkie roffa pakket en natuurlijk een mooie award om als pronk stuk op kantoor te zetten.

Als eerste gingen we langs bij Big Brothers, Big Sisters. Een prachtig bedrijf waar vrijwilligers 1 keer per week iets leuks ondernemen met kinderen van 5-18 jaar. En dat extra beetje aandacht wat de vrijwilligers altijd aan deze kinderen geven, kregen zij van Rotterdammersvoorelkaar door het in ontvangst nemen van de You've Been N'ice Award.

Daarna was Stichting Jarige Job aan de beurt, een mooi initiatief waar verjaardagsboxen worden ingepakt voor kinderen uit arme gezinnen. En dit keer zorgde wij ervoor dat niet alleen de kinderen maar ook de vrijwilligers een mooi cadeau kregen.

Stichting Jarige Job

Daarna gingen we met onze ijs-bus richting Stichting Puik voor elkaar. Zij maken pruiken voor mensen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. De hele stichting draait op vrijwilligers en daarom hebben we niet alleen de genomineerde Theo bedankt, maar het hele team in het zonnetje gezet!

Ook verraste we alle moestuin vrijwilligers van Groen Noord die overvallen werden tijdens de lunchpauze. Zij zorgen elke donderdag voor een mooi stukje groen in Rotterdam. Een super gezellige, diverse groep waar iedereen straalde toen wij met het warme weer wat ijsjes kwamen brengen.

Groen Noord

Ook brachten we een bezoekje aan Hutspot Hotspot die Ghizlane genomineerd had als beste vrijwilliger van Rotterdam. Ze werkte al sinds haar 11e in de gezellige keuken in Krooswijk en deed het altijd met een grote glimlach. Daarom verdiende zij volgens haar collega's deze Award. En daar waren wij het mee eens!

En last but not least gingen we langs bij New Dutch Connections. Zij nomineerde Jannie, de super vrijwilliger van het bedrijf. Haar zelfbekroonde kleindochter kwam zelfs nog langs om haar te feliciteren! Zij zet zich in voor jonge vluchtelingen en doet het werk met veel plezier. Iedereen in Rotterdam bij NDC weet wie Jannie is, dat is zeker!

New Dutch Connections


Waarom Rotterdammersvoorelkaar en Ben & Jerry's?

Rotterdammersvoorelkaar gaat de komende tijd samen met Ben & Jerry's zich sterk maken voor nóg meer vrijwillige inzet in de stad. Dit doen wij door middel van het Gers Bakkie Roffa: het eerste ijsje van Ben & Jerry's als ode aan een stad.