Direct naar de inhoud van deze pagina

Marketing, communicatie & PR vrijwilliger

Beschik jij over een vlotte pen of babbel? Vind je het leuk om mee te denken hoe je een goed doel het best onder de aandacht kunt brengen?

Dan is vrijwilligerswerk op het gebied van marketing, communicatie en PR wel iets voor jou! Dit type vrijwilligerswerk is heel divers: van social media strategie of beheer, vormgeven van promotiemateriaal, schrijven van teksten voor een website en persberichten tot het opzetten van evenementen en samen met een team gezellig flyeren. Van eenmalig of elke week (en alles daartussenin), van ondersteunend tot strategisch, van zelfstandig tot gezellig in teamverband. Je kunt zowel je handjes als je hersenen aan de slag zetten. Vaak werk je samen met professionals voor een Rotterdamse organisatie met maatschappelijk belang. Door jouw inzet als vrijwilliger zorg je er dus voor dat nóg meer Rotterdammers profiteren van de diensten van de organisatie.

Hieronder vind je de actuele vragen op het gebied van marketing, communicatie en PR in Rotterdam.
Of lees verder voor meer info:

Waarom is vrijwillige hulp op het gebied van marketing, communicatie en PR nodig?

Er zijn heel veel goede doelen of maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Rotterdam en omgeving. Zij hebben vaak geen of weinig budget voor communicatie en marketing. Als vrijwilliger kun jij meehelpen met het uitdragen van de missie van de organisatie. Zo maak je Rotterdam een stukje mooier. Past dit bij jouw talent of interesse? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Heb je zelf een marketing, communicatie of PR vrijwilliger nodig?

Organisaties met een maatschappelijk belang, verenigingen en stichtingen kunnen op Rotterdammersvoorelkaar een vraag plaatsen voor vrijwilligers op marcom en PR gebied. Let er op dat het vrijwilligerswerk is en ga verdrukking van de arbeidsmarkt tegen. Twijfel je? Bekijk de uitgebreide informatie in ons helpcentrum of neem contact met ons op.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Rotterdammersvoorelkaar.

Sorteer op:
Vorige 1 2 3 4 5