Vrijwilligerswerk op het gebied van creativiteit en muziek

Hou jij van creatieve activiteiten als dansen, schilderen of breien of maak je graag muziek en zou je je hiervoor vrijwillig willen inzetten?

Met jouw creatieve talent kun je heel veel mensen blij maken! Bijvoorbeeld door het begeleiden van een knutsel groep voor kansarme kinderen, het geven van een dansles voor jongeren, een instrument te bespelen of te zingen voor een zaal ouderen die hierdoor een middagje lekker kunnen ontspannen. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je creativiteit als vrijwilliger kwijt te kunnen in gemeente Rotterdam. Je vind de actuele vragen hieronder.

Enthousiast geworden maar kun je nu geen leuke of passende vraag vinden? Meld je aan als vrijwilliger waarbij je aangeeft waar je interesses liggen. Je krijgt vanzelf een e-mail als er nieuwe vragen of vacatures zijn!

Waarom zijn vrijwilligers op het gebied van creativiteit en muziek nodig?

Er zijn heel veel goede doelen en stichtingen/verenigingen in Rotterdam en omgeving. Zij hebben vaak geen of weinig budget en werken daarom met vrijwilligers.

Heb je zelf een creatieve vrijwilliger nodig?

Rotterdammersvoorelkaar is een plek waar vrijwilligers zich aanbieden, onder andere op het creatieve of muzikale vlak. Bekijk hun aanbod hier en neem snel contact met ze op via de site. Je kunt ook een vraag plaatsen en andere Rotterdammers laten weten waarmee ze kunnen helpen. Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Rotterdammersvoorelkaar.

Vorige 1 2 3 4 5