Vrijwilligerswerk in de bar en kantine

Gezellig samen de bar of kantine van jouw (sport)club of een festival bemannen?

Als barmedewerker of door het draaien van een kantine dienst breng je als vrijwilliger een hoop gezelligheid. Je gaat aan de slag voor een maatschappelijke organisatie, stichting of vereniging in gemeente Rotterdam: van sportclub tot spelletjes vereniging. Maar ook eenmalige events zoals festivals of marktjes hebben vaak een beetje hulp nodig. Vind jij het leuk om lekker aan te pakken in teamverband? Bekijk dan de actuele vragen voor bar en kantine vrijwilligers in Rotterdam en omgeving.

Of lees verder voor meer info:

Waarom zijn bar en kantine vrijwilligers nodig?

Er zijn heel veel goede doelen of maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Rotterdam en omgeving. Voor bar of kantine diensten is er vaak geen budget. Zij zijn dan afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan de bardienst bij een feestje voor gehandicapten of ouderen. Vind jij het belangrijk dat dit soort leuke activiteiten voor anderen doorgaan? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Heb je vrijwilligers nodig?

Op Rotterdammersvoorelkaar zijn vrijwilligers actief die zich als barman of vrouw willen inzetten. Organisaties met een maatschappelijk belang, verenigingen en stichtingen kunnen op Rotterdammersvoorelkaar een vraag plaatsen en zo met hen in contact komen. Let er op dat het vrijwilligerswerk is en ga verdrukking van de arbeidsmarkt tegen. Twijfel je? Bekijk de uitgebreide informatie in ons helpcentrum of neem contact met ons op.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Rotterdammersvoorelkaar.

Vorige 1 2