Direct naar de inhoud van deze pagina

Samen sterk voor 010!

18336-GERS-BAKKIE-B&J-website-banner

Ja joh! Een ijssie van Ben & Jerry's in een Rotterdams jassie met een groen-wit-groene koe en de mooiste skyline van de wereld erop. Omdat we stiekem toch best wel een hele toffe stad lopen te maken, zo met z'n allen. Alle smaakies tegelijk, want we groeien niet ondanks, maar dankzij onze verschillen. Sterker door wij. Geen geëmmer maar een bakkie ijs. Niet lullen, maar nassen! Hier tellen we allemaal mee, in ieder geval van 0 tot 10. -Derek Otte

Vanaf 30 maart ligt het 'Gers Bakkie Roffa' in de winkels. Een ijsje van Ben & Jerry's als ode aan Rotterdam. Rotterdammersvoorelkaar gaat de komende tijd samen met Ben & Jerry's zich sterk maken voor nóg meer vrijwillige inzet in de stad. We zijn al een eind op de goede weg, maar beter en meer kan natuurlijk altijd! Ben jij een echte Rotterdammert en steek je je handen graag uit je mouwen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger en maak iemand blij :)

Bekijk hier ons gers filmpie om te zien wat wij als Rotterdammers samen voor elkaar krijgen.

Bekijk hier wie jij in jouw buurt of wijk kunt helpen. Laat Rotterdam weten waar jij goed in bent, welk talent jij kunt delen of waar jij graag iemand mee helpt. Je vindt altijd wel iets wat bij je past :)

Samen sterk voor 010, Let's do this!

Help bijvoorbeeld een handje bij de verhuizing van een leuk echtpaar van 83 en 86, of geef je op om te helpen tijdens een opening van een tentoonstelling of misschien wil jij wel helpen met de verwendag met manicures of een make-over? Het kan allemaal!

ontdek

Mocht jij enthousiast zijn geworden maar niet uit Rotterdam komen? Neem dan eens een kijkje op ons landelijke platform om te zien wat er bij jou in de buurt leeft.