Direct naar de inhoud van deze pagina

Samen sterk voor 010

Ben & Jerry's en Rotterdammersvoorelkaar slaan de handen ineen voor Rotterdam!

Want elke Rotterdammert telt mee, van 0 tot 10 en samen krijgen we het voorelkaar. Benieuwd naar Rotterdammersvoorelkaar? Check onze video:

Let's do this!

Doe mee en beteken iets n'ice voor een mede Rotterdammer. Help bijvoorbeeld met het organiseren van een festival, neem een oudje een keer mee naar buiten of eet een ijsje met een vluchteling.

Een keer of wat vaker, in jouw buurt of juist aan de andere kant van de stad. Er is altijd wel iets wat bij jou past, er zijn bijna net zoveel soorten vrijwillige klusjes als Ben & Jerry's smaakjes ;-).

Ontdek wat jij voor Rotterdam kunt doen


YOU'VE BEEN N'ICE AWARD

In juni bedankten we samen met Ben & Jerry's de beste vrijwilligers van Rotterdam. Benieuwd wie dit zijn? Lees dan hier verder.

STUDENTEN CHALLENGE

Op de Eurekaweek op 21 augustus zijn we gestart met de studenten challenge. Ben jij benieuwd hoe jij samen met je studiegenoten de strijd aan gaat voor een jaar lang gratis ijs? Lees dan hier verder.


Enthousiast geworden maar kom je niet uit Rotterdam? Neem dan eens een kijkje op ons landelijke platform NLvoorelkaar en ontdek wat er in jouw buurt valt te beleven!