Direct naar de inhoud van deze pagina

Jeroen - Aanbieder

Lid sinds: 28 april 2019

Plaats:
Rotterdam
Even voorstellen:
Ik ben als zelfstandig data / informatie analist / adviseur werkzaam in met name de financiƫle sector en houd me bezig met het automatiseren van administratieve processen, data analyse, programmeerwerk, het maken van beleid en procedures (privacy, security, ken-je-klant).

Naast mijn werk heb ik ook interesse in kunst en cultuur, reizen, en maatschappelijke vraagstukken, maar dan wel bezien vanuit de breedte. Ik ben ook vrijwilliger bij een organisatie die zich bezighoudt met digitale burgerrechten.

En..... ik vind fijn om iets voor een ander te betekenen. Zeker als het gaat om praktische dingen die voor mezelf vanzelfsprekend zijn, maar voor een ander een struikelblok.
Mijn ervaring:
Ik help al ruim 25 jaar bedrijven met het inrichten en op orde houden van hun bedrijfsprocessen en het beheer van gegevens. Het aanbrengen van overzicht en inzicht maakt een heel groot deel uit van mijn werk.
Mijn bedrijfsadministratie doe ik zelf, dat vind ik leuk om te doen.
Al dat soort vaardigheden kan ik ook inzetten voor anderen, of het nu persoonlijk is of voor een vereniging.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar

  • Profielfoto van Jeroen

    Aanbod van Jeroen

    Geplaatst door Jeroen
    Ik help bedrijven met het op orde brengen van hun bedrijfsprocessen, procedures en gegevens. Die kennis en kunde zet ik ook graag maatschappelijk in. Dus zoek je hulp bij het aanbrengen van structuur... Lees meer
Jeroen
90% profielsterkte