Direct naar de inhoud van deze pagina

Bob - Vrager

Lid sinds: 13 maart 2019

Plaats:
Rotterdam
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
De laatste jaren door ziekte en operaties lichamelijk behoorlijke stap terug moeten doen.
Werk nu als vrijwilliger bij dierenambulance op het call center en clienten raad van de gemeente Rotterdam bij W&I.
Vul 2 van mijn avonden in met het spelen van Bridge kijk verder veel TV sport en series maar houd ook het nieuws en de politiek bij.
Heb 2 katten ben verder gek op dieren en ga regelmatig wandelen in Blijdorp
Mijn ervaring:
Via LTS Elektro bij KPN terecht gekomen hier vanaf 1972 gewerkt in eerst als service engineer bedrijfstelefonie daarna als werkorder voorbereider bestede vanaf 1998 50% als WOV en 50% in opleiden en vernieuwing processen Heb deel genomen aan diverse werkgroepen zoals introductie van de openstelling van de telecom markt, 10 cijferig worden van het netwerk, de verhuisservice bedacht voor Regio Rotterdam en als laatste klus het vertalen van de processen en systemen naar het Engels het ontwikkelen van opleidingen voor de diverse processen en systemen en deze ok gebruiken om de mensen in de Filipijnen en Nederland op te leiden en het ontwikkelen van een systeem om de order stroom te bewaken en controleren ioo per 01-10-2013 ontslagen.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar

 • Timmerman gezocht

  Profielfoto van Bob

  Timmerman gezocht

  Geplaatst door Bob
  Ik woon in een flat op de 5e etage heb geen balkon en de zon schijnt van opkomen tot neergaan in mijn huis. Ik heb 2 katten die vrij in huis mogen rond scharrelen. Afgelopen zomer was het heel warm in... Lees meer
Bob
75% profielsterkte