Direct naar de inhoud van deze pagina

Nigel - Hulpaanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 25 september 2018

Plaats:
Rotterdam
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Deelnemen aan de samenleving kan voor mensen lastig zijn, bijvoorbeeld door psychische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Pameijer kan hier op alle levensterreinen passende ondersteuning bij bieden. Of het gaat om wonen, werken, opvoeden of sociale contacten; wij ondersteunen mensen op een manier die hen verder helpt.

Eigen kracht
We doen dit in de eerste plaats door uit te gaan van ieders eigen krachten en talenten. Wat kunnen mensen zelf en hoe kunnen wij hen daar een stap verder in brengen? Op deze manier bereiken mensen dat zij zelf meer grip op hun leven krijgen, sterker in het leven komen te staan, niet méér maar juist minder afhankelijk van anderen worden.

In en met de samenleving
Daarnaast betrekken we ook zoveel mogelijk het eigen netwerk van mensen - familie, vrienden en bekenden - bij de ondersteuning en sluiten we aan bij initiatieven in de lokale omgeving, de eigen wijk. Een inclusieve samenleving, waarin iedereen ertoe doet, begint in de eigen omgeving.
Mijn ervaring:
-

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • Nigel is eerder via deze website geholpen

 • Engelse taal

  Profielfoto van Nigel

  Engelse taal

  Geplaatst door Nigel namens Pameijer
  Beste (toekomstige) vrijwilliger, Voor een van onze bewoners zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die het leuk lijkt om op een laag drempelige manier onze bewoner bij te scholen in het kader van... Lees meer
Nigel
75% profielsterkte

Aangesloten bij: