Direct naar de inhoud van deze pagina

John - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 23 juli 2018

Plaats:
Rotterdam
Even voorstellen:
Hoi mijn naam is John, vroegtijdig gepensioneerd. Mijn hobby is oa. klussen en omdat ik niet stil wil zitten probeer ik mijn ervaring in te zetten voor mensen, die hulp of advies nodig hebben bij het verrichten van kleine klusjes. Ik heb een beroep gehad waarbij ik te maken had met allerlei culturen, ben sociaal, betrokken, betrouwbaar (kom mijn afspraken na, maar verwacht dat andersom ook) ik ben makkelijk in de omgang, maar laat zeker geen misbruik van mijn goedheid maken, helaas kom ik dat nog wel eens tegen. Er wordt rustig gezegd " je bent toch vrijwilliger". Misschien kan ik iets voor U betekenen en kunnen we eens vrijblijvend kennismaken en doorspreken, wat Ik voor u kan doen. Het lijkt mij dan het handigst bij u thuis, omdat ik dan meteen kan zien wat er moet gebeuren en u kan adviseren wat er aan materiaal noodzakelijk is of indien ik er de tijd voor heb mogelijk het klusje meteen te doen. Dus graag tot ziens.
Mijn ervaring:
Kluservaring van ruim 40 jaar, diverse eigen huizen gestript en opgebouwd vanaf de balken tot weer een volwaardige woning met alle nieuwe voorzieningen.+ projectmanager opleveren van nieuwbouwprojecten, wat overigens niet mijn beroep was.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • John heeft eerder via deze website geholpen
 • John heeft 28 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Gwyneth

  Bedankje van: Gwyneth

  Ontvangen op: 13-04-2019
  Ik ben heel blij met de werk dat John heeft gedaan in mijn tuintje, het was erg veel werk maar niets was voor hem te veel, Ik maak zeker een oproep op hem als Ik weer een klus zou hebben. Met vriendrlijke groet, Gwyneth.
 • Profielfoto van Gwyneth

  Bedankje van: Gwyneth

  Ontvangen op: 13-04-2019
  Ik ben heel blij met de werk dat John heeft gedaan in mijn tuintje, het was erg veel werk maar niets was voor hem te veel, Ik maak zeker een oproep op hem als Ik weer een klus zou hebben. Met vriendrlijke groet, Gwyneth.
 • Profielfoto van Mieke

  Bedankje van: Mieke

  Ontvangen op: 07-04-2019
  John ik wil even zeggen dat ik heel erg bij ben dat jij mij zo goed heb geholpen , gr Mieke Brandenburg
 • Profielfoto van Gerdine

  Bedankje van: Gerdine

  Ontvangen op: 22-02-2019
  John heeft inmiddels een 2e klus voor mij gedaan; ontspullen van mijn schuur. Iets waar ik al jaren als een berg tegenop zag. Wat kan die man ruimen zeg. Alles weer spic en span! En voorzien van een prachtige tl-buis die John uit eigen initiatief op de kop heeft getikt bij de kringloop. Ik ben een blij mens!
 • Profielfoto van Gerdine

  Bedankje van: Gerdine

  Ontvangen op: 12-02-2019
  Afspraken nakomen, daar hou ik van. Is aan John wel besteed. Denkt mee en pakt aan. Werkt netjes. Erg blij met resultaat.
 • Profielfoto van Marion

  Bedankje van: Marion

  Ontvangen op: 02-12-2018
  John, de deuren zien er weer hartstikke goed uit. Knap staaltje werk Marion
 • Profielfoto van Mia

  Bedankje van: Mia

  Ontvangen op: 29-11-2018
  Bedankt voor het meedenken ook al lag de oplossing ergens anders.
 • Profielfoto van Marga

  Bedankje van: Marga

  Ontvangen op: 23-11-2018
  John is een man die ik absoluut aanbeveel, kundig, snel en netjes,ruimt vervolgens keurig alle rommel op, terwijl dat niet hoeft. Met een kleine 2 uur, was mijn hele schuur voorzien van planken en van de restdelen, heeft hij hij nog wat tussenschotten gemaakt, waaraan ik wat spulletjes op kan hangen. Dit was voor mij weer een superervaring, heb het wel eens anders meegemaakt met andere klussers. Groetjes Marga
 • Profielfoto van Marga

  Bedankje van: Marga

  Ontvangen op: 30-10-2018
  Keurig volgens afspraak, kwam John bij mijn moeder voor de deur. Er zouden absoluut meer mensen zoals John moeten zijn. een vrolijke humorvolle man, die kundig en snel de tafelpoten had gemonteerd en geheel kostenloos. Samen met mijn moeder hebben wij toen nog even gezellig gekletst en gelachen. John had ook nog wat tips om de krassen uit het tafelblad te krijgen die tijdens de verhuizing waren veroorzaakt. Absoluut zullen wij indien nodig in de toekomst weer contact met hem opnemen. Dit was een fijne ervaring. Tot ziens Marga en Hetty
 • Profielfoto van Margreet

  Bedankje van: Margreet

  Ontvangen op: 18-09-2018
  Hallo John, bedankt voor je advies!
John
80% profielsterkte