Direct naar de inhoud van deze pagina

John - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 23 juli 2018

Plaats:
Rotterdam
Even voorstellen:
Hoi mijn naam is John, vroegtijdig gepensioneerd. Mijn hobby is oa. klussen en omdat ik niet stil wil zitten probeer ik mijn ervaring in te zetten voor mensen, die hulp of advies nodig hebben bij het verrichten van kleine klusjes. Ik heb een beroep gehad waarbij ik te maken had met allerlei culturen, ben sociaal, betrokken, betrouwbaar (kom mijn afspraken na, maar verwacht dat andersom ook) ik ben makkelijk in de omgang, maar laat zeker geen misbruik van mijn goedheid maken, helaas kom ik dat nog wel eens tegen. Er wordt rustig gezegd " je bent toch vrijwilliger". Misschien kan ik iets voor U betekenen en kunnen we eens vrijblijvend kennismaken en doorspreken, wat Ik voor u kan doen. Het lijkt mij dan het handigst bij u thuis, omdat ik dan meteen kan zien wat er moet gebeuren en u kan adviseren wat er aan materiaal noodzakelijk is of indien ik er de tijd voor heb mogelijk het klusje meteen te doen. Dus graag tot ziens.
Mijn ervaring:
Kluservaring van ruim 40 jaar, diverse eigen huizen gestript en opgebouwd vanaf de balken tot weer een volwaardige woning met alle nieuwe voorzieningen.+ projectmanager opleveren van nieuwbouwprojecten, wat overigens niet mijn beroep was.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • John heeft eerder via deze website geholpen
 • John heeft 28 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Hallo Iedereen, ik ben nog een van de gelukkigen die met pré pensioen kon, maar ben niet iemand die dan stil gaat zitten en ben nog erg actief, ook op klus gebied.Ben ook op de school van mijn zoon ac... Lees meer
John
80% profielsterkte