Direct naar de inhoud van deze pagina

John - Hulpaanbieder & Vrager

Lid sinds: 23 juli 2018

Plaats:
Rotterdam
Even voorstellen:
Hoi mijn naam is John, vroegtijdig gepensioneerd. Mijn hobby is oa. klussen en omdat ik niet stil wil zitten probeer ik mijn ervaring in te zetten voor mensen, die hulp of advies nodig hebben bij het verrichten van kleine klusjes. Ik heb een beroep gehad waarbij ik te maken had met allerlei culturen, ben heel sociaal, betrouwbaar (kom mijn afspraken na, maar verwacht dat andersom ook) en makkelijk in de omgang. Misschien kan ik iets voor U betekenen en kunnen we eens vrijblijvend kennismaken en doorspreken, wat Ik voor u kan doen. Het lijkt mij dan het handigst bij u thuis, omdat ik dan meteen kan zien wat er moet gebeuren en u kan adviseren wat er aan materiaal noodzakelijk is. Wellicht tot ziens
Mijn ervaring:
Kluservaring van 40 jaar, o.a. projectmanager in schoon opleveren van nieuwbouwprojecten, wat overigens niet mijn beroep was.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • John heeft eerder via deze website geholpen
 • John heeft 20 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Angelique

  Bedankje van: Angelique

  Ontvangen op: 23-04-2019
  John reageerde heel snel en daarna per app en telefoon contact gehad. Hij dacht mee, was netjes op tijd en tijdens het klussen ook een gezellig praatje. Het was een flinke klus maar werkte lekker door en vooral ook erg netjes. Blij ????
 • Profielfoto van Montana

  Bedankje van: Montana

  Ontvangen op: 16-04-2019
  John je bent geweldig en een super klusser Ik heb John gevraagt om voor mij me slot van de voordeur te repareren en een deur op te hangen hij reageerde heel snel en netjes kwam langs op tijd heb alles bekeken en perfect gemaakt hij heeft echt best wat tijd erin gestoken om te zorgen dat me slot echt goed zat en dat waardeer ik heel echt dat iemand echt de moeite neem om je GOED te helpen dus ja ik zou John zeker aanbevelen aan iedereen die een klus heeft die die zelf niet kan John is echt eerlijk betrouwbaar en netjes Dus John echt super bedankt voor je hulp en zal je zeker bellen bij de volgende klus
 • Profielfoto van Gwyneth

  Bedankje van: Gwyneth

  Ontvangen op: 13-04-2019
  Ik ben heel blij met de werk dat John heeft gedaan in mijn tuintje, het was erg veel werk maar niets was voor hem te veel, Ik maak zeker een oproep op hem als Ik weer een klus zou hebben. Met vriendrlijke groet, Gwyneth.
 • Profielfoto van Gwyneth

  Bedankje van: Gwyneth

  Ontvangen op: 13-04-2019
  Ik ben heel blij met de werk dat John heeft gedaan in mijn tuintje, het was erg veel werk maar niets was voor hem te veel, Ik maak zeker een oproep op hem als Ik weer een klus zou hebben. Met vriendrlijke groet, Gwyneth.
 • Profielfoto van Mieke

  Bedankje van: Mieke

  Ontvangen op: 07-04-2019
  John ik wil even zeggen dat ik heel erg bij ben dat jij mij zo goed heb geholpen , gr Mieke Brandenburg
 • Profielfoto van Gerdine

  Bedankje van: Gerdine

  Ontvangen op: 22-02-2019
  John heeft inmiddels een 2e klus voor mij gedaan; ontspullen van mijn schuur. Iets waar ik al jaren als een berg tegenop zag. Wat kan die man ruimen zeg. Alles weer spic en span! En voorzien van een prachtige tl-buis die John uit eigen initiatief op de kop heeft getikt bij de kringloop. Ik ben een blij mens!
 • Profielfoto van Gerdine

  Bedankje van: Gerdine

  Ontvangen op: 12-02-2019
  Afspraken nakomen, daar hou ik van. Is aan John wel besteed. Denkt mee en pakt aan. Werkt netjes. Erg blij met resultaat.
 • Profielfoto van Marion

  Bedankje van: Marion

  Ontvangen op: 02-12-2018
  John, de deuren zien er weer hartstikke goed uit. Knap staaltje werk Marion
 • Profielfoto van Mia

  Bedankje van: Mia

  Ontvangen op: 29-11-2018
  Bedankt voor het meedenken ook al lag de oplossing ergens anders.
 • Profielfoto van Marga

  Bedankje van: Marga

  Ontvangen op: 23-11-2018
  John is een man die ik absoluut aanbeveel, kundig, snel en netjes,ruimt vervolgens keurig alle rommel op, terwijl dat niet hoeft. Met een kleine 2 uur, was mijn hele schuur voorzien van planken en van de restdelen, heeft hij hij nog wat tussenschotten gemaakt, waaraan ik wat spulletjes op kan hangen. Dit was voor mij weer een superervaring, heb het wel eens anders meegemaakt met andere klussers. Groetjes Marga
Vorige 1 2
John
55% profielsterkte