Direct naar de inhoud van deze pagina

John - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 23 juli 2018

Plaats:
Rotterdam
Even voorstellen:
Hoi mijn naam is John, vroegtijdig gepensioneerd. Mijn hobby is oa. klussen en omdat ik niet stil wil zitten probeer ik mijn ervaring in te zetten voor mensen, die hulp of advies nodig hebben bij het verrichten van kleine klusjes. Ik heb een beroep gehad waarbij ik te maken had met allerlei culturen, ben heel sociaal, betrouwbaar (kom mijn afspraken na, maar verwacht dat andersom ook) ik ben makkelijk in de omgang, maar laat zeker geen misbruik vanmijn goedheid maken, helaas kom ik dat nog wel eens tegen. Er wordt rustig gezegd, want je bent toch vrijwilliger. Misschien kan ik iets voor U betekenen en kunnen we eens vrijblijvend kennismaken en doorspreken, wat Ik voor u kan doen. Het lijkt mij dan het handigst bij u thuis of op lokatie, omdat ik dan meteen kan zien wat er moet gebeuren en u kan adviseren wat er aan materiaal noodzakelijk is of indien ik er de tijd voor heb en het is mogelijk het klusje meteen te doen. Dus graag tot ziens
Mijn ervaring:
Kluservaring van 40 jaar, diverse eigen huizen gestript en opgebouwd vanaf de balken tot weer een volwaardige woning met alle nieuwe voorzieningen.+ projectmanager opleveren van nieuwbouwprojecten, wat overigens niet mijn beroep was.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • John heeft eerder via deze website geholpen
 • John heeft 25 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Petra

  Bedankje van: Petra

  Ontvangen op: 14-06-2019
  Inmiddels heeft John vandaag een 2e (noodklus) voor mij gedaan, vanmorgen boorde ik zelf een gaatje in de meterkastwand en jawel, dwars door de waterleiding heen in de meterkast. In blinde paniek, John gebeld, die een half uur later bij mij thuis stond.Hij was net klaar en bij mij in de buurt. Ook had hij telefonisch uitgelegd, hoe ik de hoofdkraan moest sluiten. Ik was nog aan het dweilen. Hierna samen wat materiaal en een 1 meter koperen pijp gekocht en John heeft het vervangen. Volgende keer maar niet zelf meer proberen te boren en direct John contacten. John hartstikke bedankt. Je was vandaag mijn reddende Engel. groetjes Petra
 • Profielfoto van Petra

  Bedankje van: Petra

  Ontvangen op: 13-06-2019
  John, had toen hij bijna klaar was met zijn eerdere klus, keurig geappt, dat hij eraan kwam. Na een eerste kennismaking met een kopje koffie, heeft John in amper een half uurtje de 2 schermen van de schutting geplaatst, en alles keurig op dezelfde hoogte tov de andere schermen gemonteerd. Ik ben zeer tevreden, want het ziet er weer uit als nieuw. Ook heeft hij en passant nog een rekje opgehangen in de keuken,zodat ik mijn pannen eraan kan hangen. John heeft een hele goede dosis humor, waardoor ik bijna door de tuin rolde van het lachen. Kortom een hele geslaagde ervaring. Ik heb hem uit eigen beweging iets gegeven ter ondersteuning van zijn fietsenproject en dat heeft hij dubbel en dwars verdiend. Dit wordt MIJN vaste klusjesman.
 • Profielfoto van Barbara

  Bedankje van: Barbara

  Ontvangen op: 15-05-2019
  John zou komen kijken en de maten opnemen van mijn raamkozijn. Hij was druk maar toch een gaatje vrij gemaakt om even langs te komen. Erg attent. De klus word nog even uitgesteld op mijn initiatief.
 • Profielfoto van Olly

  Bedankje van: Olly

  Ontvangen op: 04-05-2019
  Beste John, hierbij wil ik je danken voor het installeren vd badkraan en keukenkraan. Het werk dat je hebt geleverd was top. Je dacht mee hoe het beste de badkamer geïnstalleerd moest worden omdat de nieuwe kraan niet aansluit op de oude installatie. Nogmaals bedankt!!!!!
 • Profielfoto van Shanolia

  Bedankje van: Shanolia

  Ontvangen op: 01-05-2019
  john Hartelijk dank voor je hulp mijn ramen zien er mooi uit nu en ik heb privacy alweer. De manier waarop je je werk doet is erg prof ik ben trots dat je mij geholpen had ik. Alweer Dankjwel
 • Profielfoto van Angelique

  Bedankje van: Angelique

  Ontvangen op: 23-04-2019
  John reageerde heel snel en daarna per app en telefoon contact gehad. Hij dacht mee, was netjes op tijd en tijdens het klussen ook een gezellig praatje. Het was een flinke klus maar werkte lekker door en vooral ook erg netjes. Blij ????
 • Profielfoto van Montana

  Bedankje van: Montana

  Ontvangen op: 16-04-2019
  John je bent geweldig en een super klusser Ik heb John gevraagt om voor mij me slot van de voordeur te repareren en een deur op te hangen hij reageerde heel snel en netjes kwam langs op tijd heb alles bekeken en perfect gemaakt hij heeft echt best wat tijd erin gestoken om te zorgen dat me slot echt goed zat en dat waardeer ik heel echt dat iemand echt de moeite neem om je GOED te helpen dus ja ik zou John zeker aanbevelen aan iedereen die een klus heeft die die zelf niet kan John is echt eerlijk betrouwbaar en netjes Dus John echt super bedankt voor je hulp en zal je zeker bellen bij de volgende klus
 • Profielfoto van Gwyneth

  Bedankje van: Gwyneth

  Ontvangen op: 13-04-2019
  Ik ben heel blij met de werk dat John heeft gedaan in mijn tuintje, het was erg veel werk maar niets was voor hem te veel, Ik maak zeker een oproep op hem als Ik weer een klus zou hebben. Met vriendrlijke groet, Gwyneth.
 • Profielfoto van Gwyneth

  Bedankje van: Gwyneth

  Ontvangen op: 13-04-2019
  Ik ben heel blij met de werk dat John heeft gedaan in mijn tuintje, het was erg veel werk maar niets was voor hem te veel, Ik maak zeker een oproep op hem als Ik weer een klus zou hebben. Met vriendrlijke groet, Gwyneth.
 • Profielfoto van Mieke

  Bedankje van: Mieke

  Ontvangen op: 07-04-2019
  John ik wil even zeggen dat ik heel erg bij ben dat jij mij zo goed heb geholpen , gr Mieke Brandenburg
Vorige 1 2 3
John
80% profielsterkte