Direct naar de inhoud van deze pagina

John - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 23 juli 2018

Plaats:
Rotterdam
Even voorstellen:
Hoi mijn naam is John, Mijn hobbies zijn oa. klussen, sporten, computeren .Voor mensen, die echt hulp of advies nodig hebben wil ik mijn ervaring best gebruiken bij het verrichten van kleine klusjes of advies. Misschien kan ik iets voor U betekenen en kunnen we eens vrijblijvend kennismaken en doorspreken, wat Ik voor u kan doen. Dus graag tot ziens.
Mijn ervaring:
Kluservaring van ruim 40 jaar, diverse eigen huizen gestript en opgebouwd vanaf de balken tot weer een volwaardige woning met alle nieuwe voorzieningen.+ projectmanager opleveren van nieuwbouwprojecten, wat overigens niet mijn beroep was.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • John heeft eerder via deze website geholpen
 • John heeft 30 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Ana

  Bedankje van: Ana

  Ontvangen op: 16-08-2019
  Bedankt John voor je help 5*
 • Profielfoto van Ana

  Bedankje van: Ana

  Ontvangen op: 14-08-2019
  5* van mij! Een hele aardige man en zeer professioneel!
 • Profielfoto van Mariel

  Bedankje van: Mariel

  Ontvangen op: 03-07-2019
  Gisteren tel. contact gehad met John en gevraagd of hij een nieuw deurtje in mijn keukenkast kon plaatsen en een pannenrek wilde monteren. Aan het eind van zijn klusdag stond John voor de deur en binnen no time waren de klusjes gedaan. Hierna maar lekker voor hem gekookt en samen gegeten. Ben zo blij dat ik deze man hier via deze site heb leren kennen. . Bedankt Rotterdammersvoorelkaar!! Groet van Mariël
 • Profielfoto van Mariel

  Bedankje van: Mariel

  Ontvangen op: 26-06-2019
  Om 3 uur stond John voor de deur, keurig volgens afspraak, Daar hou ik van. Ik noem John met recht een vakman, binnen een half uurtje hing, zowel de grote houten jalouzie voor het raam en die voor de balkondeur. Kaarsrecht en perfect werkend. Dat heb ik bij professionals wel eens anders meegemaakt. Hierna hebben we in de tuin onder het genot van een drankje en een hapje lekker gekletst en er was zeker een vriendschappelijke klik. Dus voor mij zonder meer een positieve ervaring. Voor een volgende klus zal ik John zeker weer benaderen.
 • Profielfoto van Sharla

  Bedankje van: Sharla

  Ontvangen op: 22-06-2019
  Hoi John, Bedankt voor het in elkaar zetten van de kast . En voor de snelle reactie dat het toch op korte termijn kon. John maakt duidelijke afspraken en dat is heel fijn. Bedankt john
 • Profielfoto van Petra

  Bedankje van: Petra

  Ontvangen op: 14-06-2019
  Inmiddels heeft John vandaag een 2e (noodklus) voor mij gedaan, vanmorgen boorde ik zelf een gaatje in de meterkastwand en jawel, dwars door de waterleiding heen in de meterkast. In blinde paniek, John gebeld, die een half uur later bij mij thuis stond.Hij was net klaar en bij mij in de buurt. Ook had hij telefonisch uitgelegd, hoe ik de hoofdkraan moest sluiten. Ik was nog aan het dweilen. Hierna samen wat materiaal en een 1 meter koperen pijp gekocht en John heeft het vervangen. Volgende keer maar niet zelf meer proberen te boren en direct John contacten. John hartstikke bedankt. Je was vandaag mijn reddende Engel. groetjes Petra
 • Profielfoto van Petra

  Bedankje van: Petra

  Ontvangen op: 13-06-2019
  John, had toen hij bijna klaar was met zijn eerdere klus, keurig geappt, dat hij eraan kwam. Na een eerste kennismaking met een kopje koffie, heeft John in amper een half uurtje de 2 schermen van de schutting geplaatst, en alles keurig op dezelfde hoogte tov de andere schermen gemonteerd. Ik ben zeer tevreden, want het ziet er weer uit als nieuw. Ook heeft hij en passant nog een rekje opgehangen in de keuken,zodat ik mijn pannen eraan kan hangen. John heeft een hele goede dosis humor, waardoor ik bijna door de tuin rolde van het lachen. Kortom een hele geslaagde ervaring. Ik heb hem uit eigen beweging iets gegeven ter ondersteuning van zijn fietsenproject en dat heeft hij dubbel en dwars verdiend. Dit wordt MIJN vaste klusjesman.
 • Profielfoto van Barbara

  Bedankje van: Barbara

  Ontvangen op: 15-05-2019
  John zou komen kijken en de maten opnemen van mijn raamkozijn. Hij was druk maar toch een gaatje vrij gemaakt om even langs te komen. Erg attent. De klus word nog even uitgesteld op mijn initiatief.
 • Profielfoto van Olly

  Bedankje van: Olly

  Ontvangen op: 04-05-2019
  Beste John, hierbij wil ik je danken voor het installeren vd badkraan en keukenkraan. Het werk dat je hebt geleverd was top. Je dacht mee hoe het beste de badkamer geïnstalleerd moest worden omdat de nieuwe kraan niet aansluit op de oude installatie. Nogmaals bedankt!!!!!
 • Profielfoto van Shanolia

  Bedankje van: Shanolia

  Ontvangen op: 01-05-2019
  john Hartelijk dank voor je hulp mijn ramen zien er mooi uit nu en ik heb privacy alweer. De manier waarop je je werk doet is erg prof ik ben trots dat je mij geholpen had ik. Alweer Dankjwel
Vorige 1 2 3
John
80% profielsterkte