Direct naar de inhoud van deze pagina

Hafedh - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 29 mei 2018

Plaats:
IJsselmonde (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben Hafedh. Ik ben 31 jaar. Ik kom uit Yemen. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen, zwemmen, anderen helpen. Ik spreek Arabische, Engelse, en gemiddeld Nederlands.
Mijn ervaring:
Ik werkte twee jaar en een half van 2013 tot 2015 voor Deloitte in Jemen. Daarna werkte ik van 2016 tot mid 2017 in de Democratische Republiek Congo als accountant. In Augustus 2017 ben ik naar Nederland gekomen.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • Hafedh is eerder via deze website geholpen
 • Hafedh heeft 1 aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Diana

  Aanbeveling van: Diana

  Ontvangen op: 02-06-2019
  Ik heb sinds een paar weken contact met Hafedh,hij vroeg om hulp om zijn nederlandse taal te verbeteren.Hafedh is een keurige jonge man en geboren in Jemen,heel galant daar kunnen heel wat nederlanse mannen wat van leren.Ik vind het erg gezellig met hem.Ik vind dat hij al goed nederlands kan spreken.Mocht hij nog hulp nodig hebben van iemand anders omdat ik geen leraar ben en hem misschien niet alles kan leren dan wil ik zeggen dat Hafedh 100% betrouwbaar is,en hij vind het leuk om te leren.Als we mekaar een app je sturen en hij schrijft dingen in de verkeerde context zeg ik even corrigeren en dan schrijft hij het op in zijn notitie boekje.Hafedh is een schat en ik sta voor hem garant.Diana
Hafedh
100% profielsterkte