Direct naar de inhoud van deze pagina

Joost - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 23 februari 2018

Plaats:
Rotterdam
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Al enkele jaren ben ik vrijgesteld van werk, maar gelukkig nog ver van de leeftijd die officieel is vastgesteld om te mogen stoppen met de arbeid. Maatje, partner, vader, grootvader, liefhebber, knuffelaar, niet-gepubliceerd schrijver en dichter, Eerste Huis-Elf, blij hondenbaasje van twee kooikerhondjes, Citr.C3-enthousiast, Francofiel (Bretagne vooral), genieter van heerlijke maaltijden, gezelligheidsmens, actief op internet, vrijwilliger (zie bij "ervaring"), Noord-Rotterdammer, midden in het leven staand.

Graag ben ik op volledig vrijwillige basis actief voor anderen, vrijwillig want ik "hoef niets", mijn inzet is gratis, maar uiteraard wel tegen vergoeding van mijn reiskosten op basis van Eur 0,25 per kilometer plus parkeervergoeding volgens tarief van Park-line.
Mijn ervaring:
Vrijwilligerswerk op het gebied van individuele taalles (o.a. via Gilde Rotterdam), thuisadministratie (via destijds SMDC-centrum) , maatjescontact (o.a. via Corridor/Vriendendienst), levenscoach, schrijven=blijven (destijds corrector van wijkblad en scripties etc.), in bezit van Rotterdam-pas. En samen met mijn kooikerhondjes Senna en Renske vrijwilliger bij een Laurens-zorg verpleeghuis waar de pg-bewoners wekelijks een aantal uur mogen knuffelen met mijn hondjes.
Inmiddels heb ik op deze website een aantal bedankjes gekregen voor bewezen diensten. Als ik mij voor iemand inzet doe ik dat met passie.
Ik ben in bezit van een geldige VOG dd. 25 maart 2019.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • Joost is eerder via deze website geholpen
 • Joost heeft eerder via deze website geholpen
 • Joost is geregistreerd met Facebook
 • Joost is geregistreerd met LinkedIn
 • Joost heeft 8 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Lotus

  Bedankje van: Lotus

  Ontvangen op: 16-01-2019
  beste Joost, Hartelijk dank voor je directe hulp, je eerlijkheid en je betrouwbaarheid. veel succes met jou vrijwilligerswerk!
 • Profielfoto van Mahesh

  Bedankje van: Mahesh

  Ontvangen op: 09-12-2018
  Joost, een zeer betrouwbare man komt zijn afspraken stipt na. Hij heeft mij twee maal begeleid naar en in t ziekenhuis. Hij is erg flexibel, gevoel voor humor, denkt met je mee. Een spontane vriendelijke eerlijke en gezelige man, dat is mijn ervaring. Op Joooost kan je rekenen. We houden contact via whatsapp. Bedankt Vriend ......…
 • Profielfoto van Maryam

  Bedankje van: Maryam

  Ontvangen op: 06-10-2018
  Mijn dank is groot. Ik bewonder je hulp Joost, sindsdien ben ik door jou met mijn huiswerk geholpen word, voel ik me enorm fijn . Ik ben zeer tevreden met je methode van hulpen , ik ben zeker weten dat met je hulp kan ik behalve van B1 NT2staatsexamen , B2 ook halen. Kortom; je bent super aardig, geduldig, grondig in corrigeren, en gezellige man .
 • Profielfoto van Anna

  Bedankje van: Anna

  Ontvangen op: 23-08-2018
  Joost nogmaals bedankt voor je hartverwarmende hulp!
 • Profielfoto van Anna

  Bedankje van: Anna

  Ontvangen op: 19-08-2018
  Vandaag heeft Joost mij heel goed en plezierig geholpen. Hij was zeer aangenaam gezelschap. We hebben na het opruimen gezellig gepraat met een kopje koffie. Hij heeft mij veel geleerd en nieuwe inzichten in het leven gegeven. Als ik weer eens een klusje heb zal ik zeker hem vragen om te helpen als hij kan natuurlijk. Dank Joost.
 • Profielfoto van Chantal

  Bedankje van: Chantal

  Ontvangen op: 13-07-2018
  Dank je wel Joost voor je goeie hulp!
 • Profielfoto van Janny

  Bedankje van: Janny

  Ontvangen op: 18-05-2018
  De administratie is bijns op orde dankzij jou!
 • Profielfoto van Janny

  Bedankje van: Janny

  Ontvangen op: 25-04-2018
  Joost Nogmaals dank voor je hulp en ik hoop in de toekomst nogmaals gebruik te maken van je hulp. Je bent een fijne vrijwilliger. Janny de Voogd
Joost
100% profielsterkte