Shirleni - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 19 februari 2018

Plaats:
Rotterdam Centrum (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik werk sinds 2010 bij stichting Mara en ondersteun daar bevlogen vrijwilligers bij onder andere de projecten M25 Rotterdam en Welkom Onthaal.

Via M25 maken we jongeren bewust van hoe waardevol en zingevend hun inzet voor mensen in kwetsbare posities kan zijn. Zij doen dit door zich concreet in te zetten voor verschillende mensen. Jongeren die meedoen krijgen zo de kans om hun vrije tijd zinvol in te vullen en/of een mooie manier om hun maatschappelijke stage te voltooien.

Bij Welkom Onthaal zetten vrijwilligers zich in voor vluchtelingen in Rotterdam. Dat kunnen statushouders zijn, maar ook de nieuwkomers die wonen in het AZC. Via diverse activiteiten ontmoeten zij Rotterdammers die hen wegwijs willen maken in de stad en helpen bij problemen waar ze tegen aan lopen.

Al met al voel ik mij bevoorrecht om enthousiaste vrijwilligers via Mara bij te staan in hun werk. Ik wil een ieder uitdagen om op ontdekkingstocht te gaan, om zichzelf te ontwikkelen, hun naasten bij te staan en de schoonheid van vrijwilligerswerk te ervaren. Samen maken we dan een verschil voor een betere samenleving.
Mijn ervaring:
Via stichting Mara co├Ârdineer ik diverse projecten voor en door jong en oud, begeleid daarin vrijwilligers en ondersteun verschillende kwetsbare doelgroepen.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Shirleni is eerder via deze website geholpen

Shirleni
100% profielsterkte

Aangesloten bij: