Direct naar de inhoud van deze pagina

Jamila - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 19 december 2016

Plaats:
Rotterdam Centrum (Rotterdam)

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
 • Jamila is eerder via deze website geholpen
 • Jamila heeft 4 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Ed

  Aanbeveling van: Ed

  Ontvangen op: 25-09-2019
  Jamila heeft mij uitgenodigd voor een intake-gesprek. Zij heeft mij duidelijk uitgelegd wat de instelling doet voor goedgekeurde vluchtelingen om zo snel mogelijk in te burgeren. De inburgercursus hebben ze al gehad en zijn gehuisvest, maar willen graag meedoen aan de Nederlandse samenleving. Taal is daarvoor een eerste vereiste. In dat gebied wil ik ze helpen, dat is vaak niet 1 persoon maar een hele familie. Ook daartoe is het nodig dat ze leren praten met Nederlanders (Nederlanders zijn vaak direct en to the point, daarentegen zijn andere volken gewend aan voorzichtig en beleefd te hinten) Een wandelingetje en een boodschapje doen kunnen dus ook deel uitmaken van de hulp. Het intake gesprek is prima verlopen en Jamila geeft het intern door aan collega's die mij gaan contacten. Dit is nog niet gebeurd.
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbeveling van: Ilse

  Ontvangen op: 14-09-2019
  Erg vriendelijk en snel in het antwoorden op berichten.
 • Profielfoto van Ritchy

  Aanbeveling van: Ritchy

  Ontvangen op: 12-09-2019
  Ik heb kennis gemaakt met SNTR en Jamila. Dit is goed verlopen. Fijn persoon en betrokken, organisatie met een mooi maatschappelijk doel. Later deze week krijg ik verdere uitleg/training en dan wordt ik gekoppeld als taalmaatje. Dat moet ik nog ervaren, dus kan ik nog niks over schrijven.
 • Profielfoto van Suzanne

  Aanbeveling van: Suzanne

  Ontvangen op: 05-12-2018
  Jamilla is werkzaam binnen een project in Rotterdam. We konden makkelijk tot een afspraak komen en ik ga me binnen het project waar zij aan verbonden is inzetten.
Jamila
40% profielsterkte

Aangesloten bij: