Direct naar de inhoud van deze pagina

Coen - Vrager namens organisatie

Lid sinds: 28 juli 2016

Plaats:
Kralingen-Crooswijk (Rotterdam)
Even voorstellen:
Ik ben actief in het bestuur van Shantykoor Rotterdam maar ook bij de Stichting Shantyfestival Rotterdam. Hier zorg ik voor de PR. Het streven is om de shanty voor de toekomst te behouden. Dit immaterieel erfgoed is de moeite waard om voor ons nageslacht te bewaren. Een keer per maand is er op de 3e zondag van de maand het shantycafe aan boord van het rode lichtschip V11 in de Wijnhaven te Rotterdam. gratis toegang. De kans om ook eens een shanty als solist te zingen.
Mijn ervaring:
Het Shantykoor Rotterdam bestaat inmiddels 21 jaar. Vele leden hebben in hun jeugd gezongen in, veelal, kerkkoren of andere koren. Inmiddels weer kennis genomen van het zingen in een (shanty) koor en dat is verrassend leuk. Het koor heeft dus ruime ervaring. Een maal in de week repeteren en ongeveer 25 optredens per jaar voor opdrachtgevers.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Coen is eerder via deze website geholpen

  • Profielfoto van Coen

    DTP-er/ontwerper

    Geplaatst door Coen namens Shantykoor Rotterdam
    De Stichting Muzikc heeft sterk behoefte aan een DTP-er/ontwerper voor alle uitingen over drukwerken e.d.. We zijn een hecht team van vrijwilligers die gezamenlijk 12 (klassieke) concerten per jaar or... Lees meer
Coen
90% profielsterkte

Aangesloten bij: