Direct naar de inhoud van deze pagina

Michael - Hulpaanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 22 juli 2016

Plaats:
Rotterdam
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Over Benefits for Kids

Wij zoeken inspirerende en gemotiveerde mentoren voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar. Ga een jaar lang eens in de twee weken met een kind op stap en maak het verschil! Meld je aan!

Het mentorprogramma Benefits for Kids van de Stichting B for You bestaat sinds 2001. Begonnen in Rotterdam Noord, is het nu Rotterdam breed, in Capelle aan den IJssel en Maassluis een belangrijk mentorprogramma geworden voor kinderen en tieners. Mentoring is gericht op talentontwikkeling en een betrekkelijk nieuw begrip in Nederland (de laatste 15 jaar opgekomen). De laatste jaren wordt dit instrument steeds meer toegepast als laagdrempelig en effectief middel, in onderwijs en sociale achterstandsbestrijding en talentontwikkeling. De stichting B for You, aanvankelijk één van de belangrijke pioniers op het gebied van het toepassen van mentoring, staat inmiddels bekend als deskundig en creatief in het voorkomen en bestrijden van achterstanden en het bevorderen van talentontwikkeling. Mooi neveneffect is, dat verbindingen worden gelegd tussen het bedrijfsleven in de stad, het onderwijs en het maatschappelijk middenveld.

Benefits voor Kids is altijd op zoek naar inspirerende mentoren. Wilt u ook bijdragen aan het creëren van kansen voor kinderen? Meld u nu aan!
Mijn ervaring:
Stichting Bforyou is sinds 2001 actief met het mentorprogramma Benefits for kids en heeft in die a jaren inmiddels ruim 800 kinderen aan een mentor geholpen.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Michael is eerder via deze website geholpen

Michael
100% profielsterkte

Aangesloten bij: