Direct naar de inhoud van deze pagina

Kirsten - Aanbieder

Lid sinds: 12 juni 2019

Plaats:
Kralingen-Crooswijk (Rotterdam)
Even voorstellen:
Mijn hobby's liggen op het creatieve vlak en zaken die met biologische (en vegetarische) voeding te maken hebben (tuinieren, koken en bakken).
Wel ben ik een bourgondische vegetariƫr en zeker geen veganist!
Fysiek flink actief zijn vindt ik heerlijk (vandaar dat tot nu toe altijd mijn keuze viel op fysiek actief werk), maar ik kan ook goed lang rustig en secuur werk doen.
Een goed (inhoudelijk) gesprek is altijd welkom en ook heb ik geen moeite met filosofische, levensbeschouwelijke, religieuze, spirituele en dergelijke onderwerpen. Mijn groot empathisch vermogen en gezelligheid zijn - m.n. in het werk in de thuiszorg - altijd goed ontvangen.
7 jaar geleden ben ik in Rotterdam terecht gekomen en heb de stad en diens omgeving behoorlijk leren kennen door de diversiteit aan baantjes die ik hier in die jaren heb gehad (o.a. in de thuiszorg en catering).
Mijn ervaring:
Mijn werkervaringen zijn vooral van praktische aard (ik heb o.a. banen in de biologische groenteteelt, catering, natuurvoeding winkelwerk en huishoudelijk werk gehad), maar dat betekend ook dat ik een heel praktisch inzicht heb en een oplossingsgerichte denkstructuur.
Mijn expertise ligt vooral in de biologische (& vegetarische) voeding en producten.
Maar in verschillende situaties heb ik ook computerwerk verricht en telefoontjes gepleegd waarbij ik (teelt)plannen moest maken, bestellijsten opzetten, data entry en overige eenvoudige administratieve zaken regelen, PR onderhouden en netwerken.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar

  • Profielfoto van Kirsten

    Aanbod van Kirsten

    Geplaatst door Kirsten
    Beste mensen, Graag zou ik werk vinden dat ik van huis uit kan doen, zodat ik mijn 10 maanden jonge dochtertje nog bij me kan houden omdat ik haar voorlopig liever nog niet (zo jong) naar de opvang b... Lees meer
Kirsten
90% profielsterkte