Direct naar de inhoud van deze pagina

Ilham - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 9 mei 2019

Plaats:
Charlois (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Een Buurtcirkel is een groep van 9 tot 12 mensen die bij elkaar in de buurt wonen. Ieder woont in zijn of haar eigen huis. Buurtcirkel brengt mensen met elkaar in contact. Zodat je elkaar weet te vinden en iets voor elkaar kan betekenen.

De vrijwilliger Buurtcirkel kijkt hoe de deelnemers aan een Buurtcirkel elkaar kunnen helpen of geholpen kunnen worden in de wijk. Er zijn bijvoorbeeld deelnemers die liever niet alleen naar de tandarts of dokter gaan. Dan is er vast wel iemand uit de Buurtcirkel die met diegene mee wil gaan. Misschien is er iemand van de Buurtcirkel een kei in het doen van administratie. Daar kan iemand anders weer mee geholpen worden. En deelnemers kunnen natuurlijk samen leuke dingen doen. Af en toe samen koken, sporten of een lange wandeling maken. Heeft iemand een vraag of een probleem? Dan weet iemand uit de Buurtcirkel misschien het antwoord wel. Als vrijwilliger Buurtcirkel ondersteun je dit proces.

Buurtcirkel Charlois bestaat momenteel uit 3 deelnemers. We komen elke dinsdag bij elkaar voor de bijeenkomst in het huis van de wijk in Carnisse aan de Texelsestraat 18 van 17:00 tot ong. 20:00. De tijden en dagen kunnen soms veranderen. Dit is afhankelijk van de deelnemers en de activiteiten

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar

Ilham
95% profielsterkte

Aangesloten bij: