Valery - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 9 mei 2019

Plaats:
Charlois (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Sportief, creatief en ondernemend ik houd van fitness, dansen, buiten zijn, muziek, lezen, schilderen en vooral heel veel van mijn twee hondjes.

Ik heb veel ervaring als financieel administratief medewerkster, maar werk aan een grote carrière switch...mijn doel is om binnen 5 jaar mijn eigen tattoo shop te kunnen openen in onze mooie stad!

Ik ga zelf binnenkort terug naar school om de basis en vervolg opleiding tatoeëerder te gaan volgen, dit is voor mij het begin ik wil alles kunnen in mijn zaak wat mijn personeel ook kan.

Ik zal na mijn opleiding beginnen met thuis tatoeëren totdat ik goed genoeg ben om ergens een stage plek te krijgen waar ik meer ervaring kan opdoen.

Ik ben nu bezig met tekenen en hoop via deze site mensen tegen te komen met dezelfde interesses die mij willen en kunnen helpen met bijvoorbeeld tekenles of andere dingen die aansluiten bij mijn pad :)

Ook wil ik binnenkort weer gaan fitnessen bij een nieuwe sportschool ben pas verhuisd en zou het leuk vinden als er misschien een vrouw is die gemotiveerd en serieus wil trainen met mij.
Mijn ervaring:
fitness en voeding
Financieel administratief
MS office
Kids
Dieren
Autorijden

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Valery is eerder via deze website geholpen

Valery
75% profielsterkte