Direct naar de inhoud van deze pagina

Rotterdammersvoorelkaar voor professionals

kopjekoffie

PROFESSIONALS

Wil jij samen met ons nóg meer impact maken in Rotterdam als partner? Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes omtrent vrijwilligerswerk in Rotterdam? Of wil jij onze jaarlijkse stakeholderbijeenkomst bijwonen? Lees dan snel verder.

"Samen zetten we onze schouders onder het vernieuwen van vrijwilligerswerk"

- Wethouder Sven de Langen

deel3

Bekijk resultaten Meer informatie over bijeenkomsten Meld je aan voor de nieuwsbrief Bekijk hier onze partners

Rotterdammersvoorelkaar en NLvoorelkaar

Rotterdammersvoorelkaar is een platform voor alle inwoners van Rotterdam en is ontstaan vanuit de behoefte aan een platform dat bijdraagt aan een sterkere samenleving. Rotterdammersvoorelkarar wil de zelfredzaamheid van inwoners van Rotterdam vergroten door het benutten van de kracht van alle Rotterdammers. Een platform dat ervoor zorgt dat mensen de hulp krijgen die ze verdienen. Rotterdammersvoorelkaar maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. De Gemeente Rotterdam heeft NLvoorelkaar de opdracht gegeven een online marktplaats voor vrijwillige inzet te starten. Heb je vragen over Rotterdammersvoorelkaar of wil je advies? Stuur ons een e-mail op info@rotterdammersvoorelkaar.nl.

Contact Personen Rotterdammersvoorelkaar

Wil jij net zoals wij nóg verder kijken naar mogelijkheden binnen de vrijwilligerssector? Neem dan vooral contact met ons op. Coffee is on us!

deel5

088 - 8000 603

info@rotterdammersvoorelkaar.nl