Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers DDBF

Mensen willen echt iets doen voor een ander of de stad!

"Heel goed om te zien dat mensen echt iets willen doen voor een ander of de stad!" Robert heeft via Rotterdammersvoorelkaar vrijwilligers voor het Dutch Double Bass Festival gevonden.

"Het Dutch Double Bass Festival is een festival voor iedere muziekliefhebber waar de contrabas en basgitaar centraal staan. Tijdens dit festival laten we met verschillende soorten klanken zien waarom de bas de basis van alle goede muziek is.

Voor de editie van 2019 zijn we via Rotterdammersvoorelkaar op zoek gegaan naar vrijwilligers. Ik was positief verbaasd over het aantal enthousiaste reacties. De vrijwilligers die reageerden kwamen gelijk met goede vragen en lieten duidelijk blijken zich graag in te zetten! Ik vond het heel goed om te zien dat deze mensen echt iets willen doen voor een ander of voor de stad.

Topteam van vrijwilligers!

Het festival was heel geslaagd. De concerten waren mooi, het publiek was enthousiast en er was een fijne samenwerking met de vrijwilligers. Het team van vrijwilligers was erg gevarieerd en daardoor erg leuk! Ze werkten goed samen, waren flexibel en voelden zich verantwoordelijk voor elkaar. Voor ons erg prettig om mee te werken.

De vrijwilligers hadden het ook naar hun zin. Na afloop hebben we zelfs nog heel veel berichten ontvangen waaruit bleek hoezeer ze hadden genoten. Ook willen ze graag in contact blijven. Geweldig, want over twee jaar zal het festival weer plaatsvinden en dan hopen we weer met zo'n fijn team te kunnen werken. Wie weet weer met een aantal toppers van deze editie!"

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen