Direct naar de inhoud van deze pagina

Rotterdam Highlights 2017

Onze mooiste Rotterdamse momenten met jullie

Rotterdammersvoorelkaar Highlights 2017

Het is weer zover, het jaar zit er alweer op, en wat was het mooi. Wij hebben onze mooiste Rotterdamse momenten en highlights voor jullie op een rijtje gezet. Helpen maakt je happy new year!

Rotterdam Highlight 1 Eurekaweek

Onze eerste Rotterdamse highlight van 2017 is de Eurekaweek. Dit jaar stonden we met ons team en een leuke photobooth op de Eurekaweek en ontdekte het talent van een hele hoop studenten. Zo keken we wat ze kunnen betekenen voor een ander en een dag hulp van een klusjesman, chef kok of schoonmaker kon gewonnen worden!

Rotterdam Highlight 2 Rotterdammersvoorelkaar Video

Klik hier voor de tweede Rotterdamse highlight van Rotterdammersvoorelkaar van 2017. Deze video genaamd 'we krijgen het voor elkaar' geeft een goed beeld over ons platform en laat zien dat helpen je happy maakt!

"Wees nou maar eerlijk, schaam je niet het te vertellen… Er is een antwoord op elke vraag, je hoeft ‘m enkel te stellen."

Rotterdam Highlight 3 Happy Hour

Onze derde highlight van Rotterdammersvoorelkaar 2017 was onze Happy hour die op 31 augustus gehost werd door ons team op Centraal Station bij 'Uit Je Eigen Stad'. Iedereen met een vraag kreeg van ons een lekker bakkie pleur. RTV Rijnmond bracht ons een bezoekje en maakte een leuk filmpje wat je hier kunt bekijken.

Mocht jou highlight er nu niet bij staan? Laat ons dan hier weten wat dat jou kippenvel moment, mooiste Rotterdammersvoorelkaar herinnering of leukste match was!

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen