Direct naar de inhoud van deze pagina

Helpen opent je WERELD

Gratis tickets naar WERELD bestemmingen

Open je hart

Open je hart en de WERELD opent zich voor jou! Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe dingen leren, het avontuur tegemoet gaan. Wij bieden jou het ticket tot WERELDSE ervaringen! En dat gewoon vanaf je eigen bank...

Ready for take-off?

​WERELDen verkennen

Benieuwd welke WERELDen er voor jou kunnen openen? Wat denk je van de volgende bestemmingen:

Ticket to Thea @ Breda

Klimaat: thermostaat altijd op standje 23
Cultuur: Thea (83) heeft veel meegemaakt in haar leven en heeft daardoor altijd iets te vertellen. Ze is dol op jazz en bezit de mooiste platencollectie.
Bestemming: Thea zoekt jou om af en toe een gezellig praatje mee te maken, de liefde voor muziek te delen of zelfs een klein dansje te wagen. Kortom, Thea zoekt gezelligheid!

Ontdek jouw ultieme bestemming!

Ticket to Ishwa @ Rotterdam

Klimaat: Ishwa is een topper in de Indiase keuken. De potten staan 24/7 te pruttelen, dus een pittig temperatuurtje binnenshuis. Om over de pittigheid van z'n kookkunsten nog maar te zwijgen.
Cultuur: Ishwa is van Indiase afkomst. Hij is enorm gek op Bollywood films. Hij houdt van dansen en kletst erop los.
Bestemming: Ishwa is sinds kort slecht ter been en zoekt iemand die hem kan helpen om een nieuwe laminaatvloer te leggen. Met een pittige Indiase maaltijd als beloning.

​Voor elke WERELD een vrijwilliger

Hou je niet van koken? Misschien ben je handig in en rondom het huis, wil je helpen bij een voedselbank of is tuinieren juist de WERELD waar jij je goed bij voelt... Maak dan nu een account aan en kijk welke hulp jij in jouw regio kan bieden. Het kan op frequente basis, maar ook 1x per maand of jaar, geheel op de manier waar jij je prettig bij voelt. Schrijf je in!

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen