Direct naar de inhoud van deze pagina

Eurekaweek!

Pimp je CV en zie Rotterdam door andere ogen..

Tijdens de Eurekaweek maakten we kennis met allemaal nieuwe studenten. Supermooi om te zien dat velen van jullie al vrijwilligerswerk doen of gedaan hebben. Van huizen bouwen in Oeganda tot bij ouderen op bezoek gaan.. Met vrijwilligerswerk zet je jouw talent in voor een ander, en dat staat ook nog eens goed op je CV!

En daar komt Rotterdammersvoorelkaar mooi van pas. Wij geloven namelijk dat iedere Rotterdammer iets te bieden heeft en dat iedereen ook wel eens wat hulp kan gebruiken. Je kunt een hulpvraag plaatsen als je nog extra handen nodig hebt om die derdehands IKEA-kast in elkaar te zetten of in een uurtje als je even niet in de boeken zit iemand helpen in de buurt!

Zo zijn er behoorlijk veel organisaties waar je ervaring op kunt doen als bestuurslid of coordinator of kun je je commerciƫle hart ophalen door marketing of PR-werkzaamheden te doen. Liever een wat kleinere klus? Ga dan gratis naar een festival om op te bouwen of biertjes te tappen of check onze andere eenmalige vragen.

Bekijk alle vragen voor studenten hier!

Zo ben jij straks helemaal voorbereid op jouw ultieme baan!

PS: Op zoek naar jouw foto? Check onze facebook en tag jezelf!

GeĆÆnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen