Direct naar de inhoud van deze pagina

Do good, feel good

Gratis sporten met vrijwilligerswerk

Door sport en vrijwilligerswerk voel je je goed. De combinatie is nog leuker!
Meld je in februari aan als vrijwilliger op Rotterdammersvoorelkaar en sport gratis*.

​Hoe het werkt

1. Registreer je als vrijwilliger op dit platform

2. Binnen een week ontvang je per e-mail met actiecode. Deze kun je inwisselen bij de deelnemende clubs voor een gratis sportles. De deelnemende clubs vind je hieronder!

3. Do good & feel good: ga sporten & vrijwilligen! (tipje: of ga sámen met een sportbuddy van Rotterdammersvoorelkaar sporten, gezellig én je maakt iemand blij)

Good for your body, good for your soul

Over deze actie

Deze actie begon met een knipoog. Want vrijwilligerswerk is soms net sporten: van een uur een rolstoel duwen krijg je net zo'n indrukwekkende triceps als een uurtje pumpen. Een uurtje iemand helpen geeft je net zo'n mindfull gevoel als yoga. En als coach het junior team trainen betekent dat je conditie beter moet zijn dan die van de kids.

Dus mocht je een extra reden nodig hebben om een van jouw honderden mede-Rotterdammers te helpen: het is ook super gezond!

Dankzij de samenwerking met sportscholen en -clubs in heel Rotterdam en Sportbedrijf Rotterdam kunnen we jou ook een echte sportles aanbieden. Zo ga je extra lekker 2019 in! Do good - feel good :-).

Daarnaast verloten wij ook nog een paar toffe Rotterdamse sneakers. Wil je ook kans maken op deze sneakers van Nike? Op 4 februari vind je de post op onze Instagram en Facebook. Good luck!


Deelnemende sportclubs en -verenigingen

Klik hier voor meer informatie over de deelnemende sportscholen.

In tegenstelling tot voorgaande berichtgeving, is het helaas niet meer mogelijk om een gratis sportles bij Onefit te volgen.

Partners


Voorwaarden

*Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden:

-De actie loopt van 1-2-2019 t/m 28-2-2019. Rotterdammers die zich in deze periode registreren als vrijwilliger, of in deze periode vrijwilligerswerk doen via Rotterdammersvoorelkaar, ontvangen per e-mail een actiecode voor een gratis sportles naar keuze van de deelnemende sportscholen en -clubs. Deze e-mail wordt binnen 7 werkdagen verzonden.
-Neem contact op met de sportschool of -club naar keuze onder vermelding van jouw actiecode. Zij zullen dan de les voor jou reservering. Vol = vol en zonder reservering geen toegang!
- De actiecode is te verzilveren t/m maart 2019
- Per persoon kan een keer van de actie gebruik gemaakt worden.
- De actiecode of les is niet inwisselbaar voor geld
-De e-mail wordt slechts 1x verstuurd. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste e-mailadres en eventueel de spamfilter in de gaten te houden (door info@rotterdammersvoorelkaar.nl toe te voegen aan je contacten verklein je de kans dat de mail in je spam terecht komt).
- Er worden maximaal 200 sportlessen vergeven. Het kan dus zijn dat deze voor het einde van de actie al vergeven zijn. In dat geval kun je geen aanspraak meer maken op de actie.
- Deze actie is onderdeel van een campagne om vrijwilligerswerk en sport in Rotterdam te promoten. Aan deze campagne kunnen geen rechten worden ontleend.
-Rotterdammervoorelkaar behoudt het te allen tijden het recht om de actie-voorwaarden te wijzigen.

Actievoorwaarden sneaker win-actie

**Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden:
- Tijdens de sport campagne wordt er één waardebon voor sneakers verloot.
- Deze waardebon bedraagt €160 en is te besteden op nike.nl of in de Nike winkels.
- Meedoen aan de actie kan van 4 t/m 28 februari.
- Op maandag 4 maart zal de winnaar bekend worden gemaakt via Facebook en Instagram.
- De actie kan alleen gewonnen worden als de Rotterdammersvoorelkaar Facebook pagina en/of Rotterdammersvoorelkaar Instagram pagina worden geliked, en er 3 mensen worden getagd in het desbetreffende bericht.
- Er wordt één willekeurig persoon gekozen uit de groep die beide pagina's heeft geliked en 3 personen heeft getagd.

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen