Direct naar de inhoud van deze pagina

Fier zoekt enthousiaste maatjes

Titel:
Fier zoekt enthousiaste maatjes
Plaats:
IJsselmonde, Rotterdam Centrum
Categorie:
Sporten, Erop uit, Maatjes
Tijdsbesteding:
soms
Bekeken:
1473 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Zin om iets moois te doen? Zet je social skills in voor een betere wereld.

“Jij hebt het van nature in je om iets voor andere mensen te willen betekenen en wilt graag iets moois bijdragen aan de wereld. Met jouw kennis, kunde en sociale skills, kom je graag onze mannen, vrouwen, jongens en meiden ondersteunen als vrijwilliger.”

Een dagje shoppen? Gezellig! Naar de film? Graag! De mannen, vrouwen, jongens en meiden die tijdelijk in de specialistische opvang van Fier verblijven willen graag leuke dingen doen. Samen met jou! Word jij hun bijzondere vriend of vriendin? Groot of klein gezin, met of zonder kinderen: het maakt niet uit. Je geeft haar of hem dat vertrouwde gevoel van thuis. Daar gaat het om.

Belangrijk is dat je sociaal, empathisch en duidelijk bent. Je wilt er gewoon even zijn voor (één van) onze mannen, vrouwen, jongens of meiden, op momenten dat zij het nodig hebben. Het contact moet vooral leuk, positief en leerzaam zijn.

Fier
Fier is het landelijk expertise- en behandelcentrum op het gebied van geweld in afhankelijkheidsrelaties. We bieden hulp aan slachtoffers, getuigen en plegers van geweld dat plaatsvindt in relaties. Fier combineert gespecialiseerde zorg in een veilige/beschermde omgeving met een kennisfunctie (ontwikkel-, innovatie- en onderzoeksfunctie).
Onze expertisegebieden zijn huiselijk geweld, kindermishandeling, eergerelateerd geweld, mensenhandel en loverboyproblematiek, (vroegkinderlijke) traumatisering, seksueel geweld, vechtscheidingen / hoog – risicoscheidingen en ouderenmishandeling.

Wat verwachten we van je?
Je wilt onze mannen, vrouwen, jongens of meiden meenemen in een vriendschap en bezit een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel, komt afspraken na en je beseft dat je een belangrijke verbinding aangaat. Het gaat niet om hulpverlenen, daar hebben we onze zorgprofessionals voor, het gaat er om dat je er voor ze bent.

Wat krijg je ervoor terug?
• Je kunt meedoen aan diverse trainingen en vrijwilligersbijeenkomsten;
• Voor deze structurele vrijwilligersfunctie stellen we een contract op voor minimaal een jaar

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Eline is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Eline is eerder via deze website geholpen
Laat Eline weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Fier
Geplaatst door:
Profielfoto van Eline
Geplaatst op 13.05.2019
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Eline namens Fier

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Fier zoekt inspirerende huiswerkbegeleiders IJsselmonde, Rotterdam Centrum Huiswerkbegeleiding, Taal & lezen
  Fier zoekt enthousiaste vrijwilligers voor haar clienten IJsselmonde, Rotterdam Centrum Administratie, Sporten, Erop uit