Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilliger Obstacle Run 26 mei 2019

Titel:
Vrijwilliger Obstacle Run 26 mei 2019
Plaats:
Hillegersberg-Schiebroek
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Sporten, Toezicht & beheer
Maatschappelijke stage / Jongeren:
Ja
Tijdsbesteding:
eenmalig
Bekeken:
39 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Outdoor Valley bestaat dit jaar 25 jaar en opent het nieuwe pand! Om die reden vieren wij in het weekend van 25 en 26 mei 2019 feest.
Op zaterdag 25 mei bieden wij allemaal gratis activiteiten aan en op zondag 26 mei (gehele dag) organiseert Outdoor Valley in Bergschenhoek een Obstacle Run Silver Edition.

De Outdoor Valley Obstacle Run kan niet bestaan zonder vrijwilligers! Tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run kun je o.a. meehelpen op het start/finish terrein, bij de obstakels op het route en bij de verzorgingsposten. Op de route hou je in de gaten of alles op een veilige manier verloopt, bij de verzorgingspost zorg je ervoor dat de fanatieke deelnemers van drinken worden voorzien en bij de garderobe zorg je ervoor dat alle tassen van de deelnemers een plekje krijgen. Je kan van te voren aangeven wat je voorkeurstaak is voor deze dag. Je krijgt van ons drinken en een lunchpakketje tijdens deze dag, ook krijg je een opvallend Outdoor Valley Obstacle Run Crew-shirt die je mag houden!

Deze Obstacle Run is het hoogtepunt van het feestweekend waar jij aan kan bijdragen. Samen met nog 100 vrijwilligers en medewerkers van Outdoor Valley maken we er een fantastische dag van. Lijkt jou het leuk om te helpen tijdens dit toffe evenement? Meld je aan voor één van deze taken!

Zodra je je hebt opgegeven, houden we je op de hoogte van de voorbereiding en ontvang je voorafgaand aan de Outdoor Valley Obstacle Run de planning met daarin de taken, tijden en plek waar je ingezet wordt.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Ingeborg is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Ingeborg is eerder via deze website geholpen
Laat Ingeborg weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Outdoor Valley
Geplaatst door:
Profielfoto van Ingeborg
Geplaatst op 07.05.2019
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden