Direct naar de inhoud van deze pagina

Het asielzoekerscentrum in Rotterdam zoekt vrijwilligsters voor knutselactiviteit kinderen (één keer per 2 weken op zaterdagmiddag 12:00 – 14:00)

Titel:
Het asielzoekerscentrum in Rotterdam zoekt vrijwilligsters voor knutselactiviteit kinderen (één keer per 2 weken op zaterdagmiddag 12:00 – 14:00)
Plaats:
IJsselmonde
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Vluchtelingenondersteuning
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
47 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Asielzoekers hebben bij aankomst in Nederland recht op opvang vanaf het moment dat ze asiel aanvragen totdat ze een uitstromen naar een woning in een gemeente of Nederland moeten verlaten. Het COA vangt hen op in opvangcentra, biedt basisvoorzieningen en begeleidt hen naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten.
Wij zijn voor het AZC in Rotterdam op zoek naar iemand die samen met een andere vrijwilligser om de zaterdag in de middag de knutselactiviteit voor kinderen wil verzorgen (4 t/m 12 jaar).

Wat kun je verwachten?
Als vrijwilliger op het AZC ontmoet je bijzondere mensen en lever je een waardevolle bijdrage aan het versterken van het thuisgevoel van nieuwkomers in onze stad. Als vrijwilliger van het COA moet je in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij regelen dit gratis voor je. Daarnaast verzorgen wij alle materialen, vergoeden wij je reiskosten en regelen je WA-verzekering tijdens werktijd.

Wat verwachten wij?
Je bent elke zaterdagmiddag en het liefst voor langere tijd beschikbaar. Je bent minimaal 18 jaar, communicatief vaardig (spreekt bij voorkeur ook engels), hebt bij voorkeur ervaring in het werken met kinderen en hebt een open en respectvolle houding naar mensen uit een andere cultuur.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Bianca is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Bianca is eerder via deze website geholpen
Laat Bianca weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo COA
COA
Geplaatst door:
Profielfoto van Bianca
Geplaatst op 11.02.2019
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Bianca namens COA

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Het asielzoekerscentrum in Rotterdam zoekt ervaren taaldocenten IJsselmonde Taal & lezen, Vluchtelingenondersteuning