Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwillige verkeersregelaars gezocht voor Run for KiKa Rotterdam 19 mei!

Titel:
Vrijwillige verkeersregelaars gezocht voor Run for KiKa Rotterdam 19 mei!
Plaats:
Charlois
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
soms
Bekeken:
92 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Functieomschrijving
Run for KiKa is hét hardloopevenement waarbij deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Voor Run for KiKa Rotterdam zijn wij op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars.

Zonder vrijwilligers geen Run for KiKa!
Meehelpen bij Run for KiKa is heel leuk én belangrijk! jij vervult een hele leuke en nuttige taak als verkeersregelaar en zorgt ervoor dat alle deelnemers veilig en onbezorgd hun route kunnen hardlopen. Als verkeersregelaar verzoek je naderend verkeer vriendelijk om om te rijden of te wachten. Al onze verkeersregelaars zijn gecertificeerd. Wanneer je zelf in het bezit bent van een geldige instructieverklaring dan dien je deze per e-mail bij ons aan te leveren. Wanneer je nog NIET in het bezit bent van deze verklaring dan kun je deze via ons online kosteloos halen in slechts één uur tijd. Nadat je jezelf hebt ingeschreven als vrijwilliger via onze website, versturen wij jou de instructies om de cursus te gaan volgen. De werkzaamheden vinden plaats tussen *10:00 en 18:00 uur, afhankelijk van de post waar je staat ingepland.

Bij elke editie bouwen wij op de zaterdag op van 10:00 tot 17:00 uur. Op deze dag bouwen wij het evenemententerrein in een gezellige sfeer op tot het Run for KiKa terrein. Ook op de zaterdag ben jij van harte welkom om te helpen met de opbouw!

Wat krijg je er voor terug?
Wij zijn vrijwilligers ontzettend dankbaar, dit stralen wij ook uit. Je krijgt een ontzettend leuke en dankbare dag om met jouw werkzaamheden een steentje bij te dragen aan KiKa. Je ontvangt van ons een lunch en natuurlijk een uniek mooi Run for KiKa Crew Shirt.

Schrijf je in als vrijwilliger door ons een bericht te sturen,

*De werktijden kunnen per post verschillen. Het is nodig om sommige verkeersregelaars vroeg te laten beginnen, dit overleggen wij altijd eerst met jou.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Megan is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Megan is eerder via deze website geholpen
Laat Megan weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Emolife Events & Consultancy
Geplaatst door:
Profielfoto van Megan
Geplaatst op 12.03.2019
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Megan namens Emolife Events & Consultancy

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrijwilligers gezocht voor de route bij Run for KiKa 19 mei! Charlois Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Vrijwilligers gezocht voor Run for KiKa Rotterdam 19 mei! Charlois Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)