Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers gezocht voor de route bij Run for KiKa 19 mei!

Titel:
Vrijwilligers gezocht voor de route bij Run for KiKa 19 mei!
Plaats:
Charlois
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
eenmalig
Bekeken:
108 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Op zondag 19 mei organiseren wij Run for KiKa Rotterdam voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het evenement vindt plaats in het Zuiderpark.

Wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers die zichzelf op de route willen inzetten om ervoor te zorgen dat het een succesvol evenement wordt. De werkzaamheden vinden plaats tussen 10:00 en 18:00 (afhankelijk van de post waarop je wordt ingepland).

De volgende activiteiten zijn te vervullen op de route:

- Parcoursbegeleider: ervoor zorgen dat de deelnemers veilig en onbezorgd hun route kunnen hardlopen. Je wijst wandelende en fietsende voorbijgangers op het evenement om ervoor te zorgen dat er niemand op de route gaat lopen of fietsen. Ook moedig je de deelnemers enthousiast aan!
- Verkeersregelaar: Je zorgt ervoor dat er geen verkeer de route op gaat en verzoekt hen vriendelijk om te rijden of te wachten. Al onze verkeersregelaars zijn gecertificeerd, deze instructieverklaring kun je via ons kosteloos en online halen in slechts één uur tijd!
- Verzorgingspost: Je staat op één van de twee verzorgingsposten, deelt bekertjes water uit aan de deelnemers en moedigt hen enthousiast aan!

Het evenement opbouwen doen wij op zaterdag 18 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Ook hier ben je van harte welkom om op een gezellige manier het terrein klaar te maken voor Run for KiKa.

Wat krijg je er voor terug?
Eén of twee onvergetelijke dagen waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een fantastisch Run for KiKa. Vrijwilligers komen vaak jaar na jaar terug. Door het saamhorige karakter van de Run for KiKa bouwen veel vrijwilligers onderling goede contacten op. Je ontvangt van ons een lunch en natuurlijk ontvang je een uniek Run for KiKa Crew Shirt.

Help jij mee Run for KiKa een groot succes te maken?
Inschrijven kan op door hier te reageren, ons te mailen/bellen.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Megan is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Megan is eerder via deze website geholpen
Laat Megan weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Emolife Events & Consultancy
Geplaatst door:
Profielfoto van Megan
Geplaatst op 27.03.2019
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Megan namens Emolife Events & Consultancy

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrijwilligers gezocht voor Run for KiKa Rotterdam 19 mei! Charlois Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Vrijwillige verkeersregelaars gezocht voor Run for KiKa Rotterdam 19 mei! Charlois Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)