Direct naar de inhoud van deze pagina

Word jij host bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest?

Titel:
Word jij host bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest?
Plaats:
Rotterdam Centrum
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Erop uit, Creatief & muziek
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
209 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de vraag

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met diverse werkzaamheden tijdens concerten in De Doelen.

Hieronder vallen diverse activiteiten van een host, zoals: het ontvangen van het publiek en het wegwijs maken van het publiek naar de concertzaal, het beantwoorden van vragen en het uitdelen van publiciteitsmateriaal.

Kom alvast op 19 januari de sfeer van Core Classics proeven, zodat je vervolgens tijdens de eerst volgende Core Classics weet waar je het over hebt als host!

Core Classics
Een avond Core Classics is de perfecte combinatie van uitgaan en een spectaculaire kennismaking met live klassieke muziek. Het idee: je komt binnen in de foyer van De Doelen. De bar is open, een DJ zorgt voor een lekker sfeertje. In de grote zaal luister je naar een klassiek meesterwerk uitgevoerd door één van de beste orkesten ter wereld.

Wat de muziek zo bijzonder maakt, hoor je vooraf van een host die je kort meeneemt in het werk. Op deze manier weet je precies waar je tijdens de uitvoering op kunt letten, wat de luisterervaring nóg intenser maakt!

Na een klein uur genieten, een mindblowing ervaring waarbij je de muziek minstens zoveel voelt als hoort, gaat de bar weer open zodat je lekker kunt napraten over wat je zojuist hebt meegemaakt.

Over het Rotterdams Philharmonisch Orkest
Trots, avontuurlijk en no nonsens, dat is het Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Een veelzijdig en innovatief symfonieorkest met sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek. Jaarlijks verzorgen wij meer dan honderd concerten voor ruim 150.000 à 200.000 bezoekers. Van optredens in onze thuisbasis, de Doelen, tot in de Rotterdamse wijktheaters en tijdens grote buitenlandse tournees.

  • Deze vraag is geplaatst door een organisatie
  • De vraag van Azadeh is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Azadeh is eerder via deze website geholpen
  • Azadeh heeft 1 aanbeveling ontvangen
Laat Azadeh weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Azadeh
Geplaatst op 10.01.2019
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden