Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tamana

  Aanbod van Tamana

  Geplaatst door Tamana
  Ik wil graag mensen helpen met maken van hun kleding op maat. Kleding maken Lees meer
 • Profielfoto van Emma

  Aanbod van Emma

  Geplaatst door Emma
  Ik wil heel graag anderen helpen en er geen geld voor te vragen. Ik doe graag dingen met mensen en wil nieuwe ervaringen opbouwen. Zelf ben ik student. Momenteel zit ik in een periode waarbij ik niet ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6922 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Selina

  Aanbod van Selina

  Geplaatst door Selina
  Festivalseizoen komt er aan lijkt me leuk om met een groepje vriendinnen erop uit te gaan Lees meer
 • Profielfoto van Elisabeth

  Aanbod van Elisabeth

  Geplaatst door Elisabeth
  ik ben zelf gehandicapt veel natuur en tuinkennis nederlandse taal geven of ondersteuning ehbo of bhv lessen was ehbo docent tot 2014 zoekt ondersteuning bij vijver en tuinonderhoud geen schoffelwerk... Lees meer
 • Profielfoto van Najah

  Aanbod van Najah

  Geplaatst door Najah
  Mijn naam is Najah. Ik kom uit Syrië en woon nu 2 jaar en 3 maanden in Rotterdam Lombardije. Ik volg 4 dagdelen per week Nederlandse les en begrijp de taal al goed. Ik wil de taal beter leren spreken ... Lees meer
 • Profielfoto van Tonny

  Aanbod van Tonny

  Geplaatst door Tonny
  ik wil graag iets voor iemand betekenen die het hard nodig heb het liefst werk ik in de catering of koffie en thee ik kan alleen 2a3 uurtjes werken omdat ik beperkingen heb maar met mijn handen kan ik... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ik vind het heel leuk om activiteiten / evenementen te organiseren. Toen ik bij de Uni zat heb ik dit naast mijn studie gedaan vanuit verschillende verenigingen. Nu dat ik werk, mis ik dat element. Ik... Lees meer
 • Profielfoto van Remi

  Aanbod van Remi

  Geplaatst door Remi
  er zijn te veel mensen die de financien niet hebben om te kunnen genieten van een dagje uit, of een dagtrip, kan zijn door een gebrek aan een maatje of een technish probleem van iets. In prive noeme... Lees meer
 • Profielfoto van Somanie

  Aanbod van Somanie

  Geplaatst door Somanie
  Op zoek naar mensen die een steentje willen bijdragen aan een goed doel! Lees meer
 • Profielfoto van Jim

  Aanbod van Jim

  Geplaatst door Jim
  Ik volg de opleiding Social work op HSR en hoop ervaring op te doen in meerdere sectoren. Op dit moment zoek ik een stage voor mijn eerste jaar en hoop dat hier te kunnen verkrijgen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.