Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nelda

  Aanbod van Nelda

  Geplaatst door Nelda
  Voor een client op zoek naar een dagbesteding als kookassistent Lees meer
 • Profielfoto van Earl

  Aanbod van Earl

  Geplaatst door Earl
  Voor mij is iets voor een ander doen enof bereid te doen de weerspiegeling van een ideale wereld ,wat dus puur vanuit jou eigen mogelijkheid voor een ander kan betekenen op dat gegeven moment, is de i... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6432 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ana

  Aanbod van Ana

  Geplaatst door Ana
  Ik heb opleiding mmz en vind het leuk om anderen zoveel mogelijk te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Kim Leanna

  Aanbod van Kim Leanna

  Geplaatst door Kim Leanna
  Ik vind het belangrijk om weer structuur en regelmaat in mijn leven en te krijgen. En weer in het leven te gaan staan. Om mijn creatieve denkwijze te doen activeren. En het te delen met andere mensen... Lees meer
 • Profielfoto van Rodney

  Vrolijke, sociale Rotterdammert biedt zich aan voor Rotterdam!

  Geplaatst door Rodney
  Mijn naam is Rodney en zit op dit moment in de bijstand. Behalve dat ik geacht wordt een maatschappelijke tegenprestatie te leveren, heb ik zelf de afgelopen jaren veel hulp ontvangen. Ik ben op dit m... Lees meer
 • Profielfoto van Oyabradoh

  Aanbod van Oyabradoh

  Geplaatst door Oyabradoh
  Having and African background I strongly believe that I could provide assistance and sustain to all those immigrant facing problem with their integration process. Lees meer
 • Profielfoto van Obaida

  Aanbod van Obaida

  Geplaatst door Obaida
  Mijn naam is Obaida Allaham. Ik ben 47 jaar en kom uit Syrië. Ik begrijp de Nederlandse taal, maar spreken vind ik nog lastig. Ik ga 3 x per week naar school. Ik kan lekker koken en zoek vrijwilligers... Lees meer
 • Profielfoto van Arend Jan

  Aanbod van Arend Jan

  Geplaatst door Arend Jan
  Ik ben werkzaam als conciërge op een basisschool in het kleiwegkwartier. Ik ben verhuisd naar het kleiwegkwartier. In de tarwewijk was ik vrijwilliger bij het buurt preventie team Burgerblauw. Ik ben ... Lees meer
 • Profielfoto van Julien

  Aanbod van Julien

  Geplaatst door Julien
  Mijn naam is Julien, 23 jaar en woon op Kop van Zuid in Rotterdam. Ik ben een zeer actief ingesteld persoon die graag in contact is met andere. Momenteel werk ik het buitenland voor 6 weken waarna ... Lees meer
 • Profielfoto van Rienke

  Aanbod van Rienke

  Geplaatst door Rienke
  Ben je werkzoekend en vind je dit lastig? Ik wil je graag helpen om weer aan het werk te komen. Omdat ik een groot netwerk heb met meer dan 3500 recruiters kan ik je makkelijk sollicitatiegesprekken l... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.