Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jessy

  Aanbod van Jessy

  Geplaatst door Jessy
  Hallo ik ben Jessy, en 22 jaar. Ben hier om op zoek te gaan voor sociaal contact. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de ander die op zoek is naar wat meer persoonlijk contact. Ben zelf heel erg fa... Lees meer
 • Profielfoto van Chandra

  Aanbod van Chandra

  Geplaatst door Chandra
  Ik kan mensen die eenzaam zijn en behoefte hebben aan luisterend oor hun kunnen mij bellen ik kan telefonische te woord staan 10 uren per week.Ik ben chronisch ziek aan huis kan ik werken. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6922 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Barbara

  Aanbod van Barbara

  Geplaatst door Barbara
  Hallo! Ik ben Barbara, 41 jaar, woonachtig in prinsenland rotterdam. Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoontje van 4,5 jaar. Ik spreek Nederlands, engels en Spaans. Ik maak graag een praatje met ... Lees meer
 • Profielfoto van Ayse

  Aanbod van Ayse

  Geplaatst door Ayse
  Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet ik goed hoe ik informatie kan overbrengen en dat ik makkelijk met veel soorten mensen en kinderen kan omgaan. Mijn Turkse Islamitische achtergrond z... Lees meer
 • Profielfoto van Andrea

  Aanbod van Andrea

  Geplaatst door Andrea
  Ik vind het erg leuk om in contact te komen met vele verschillende mensen en deze het zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Mijn houding naar vreemde mensen is dan ook altijd heel erg open en geen vr... Lees meer
 • Profielfoto van Dennis

  Aanbod van Dennis

  Geplaatst door Dennis
  Ik heb best wat vrije tijd over en zou het leuk vinden om me nuttig te maken en andere mensen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  Hallo . Ik ben heel sociaal. Ik heb een hart voor mensen in nood Wil graag bemoedigen ondersteunen waar ik kan . Veel ervaring. Gr Irma Lees meer
 • Profielfoto van Daniella

  Aanbod van Daniella

  Geplaatst door Daniella
  Een ieder verdient om geholpen te worden en een 2de kans te krijgen in het leven. Met mijn mindset die ik nu heb weet ik dat ik hulp kan bieden aan deze doelgroep mensen die nog niet hun juiste weg he... Lees meer
 • Profielfoto van Herman

  Aanbod van Herman

  Geplaatst door Herman
  Rustige vriendelijk man die graag een paar uur per week als zou willen werken als Chauffeur bij BackNext om achter te komen of dit een passend beroep voor mij kan zijn Lees meer
 • Profielfoto van Samantha

  Aanbod van Samantha

  Geplaatst door Samantha
  omdat ik graag voor de mensen wat wil betekenen en om wat te doen te hebben heb genoeg tijd om voor de mensen wat te beteken.En ben leergierig.g ben creatief werk graag met natuur,kinderen,dieren en n... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.