Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Dio

  Aanbod van Dio

  Geplaatst door Dio
  Ik zou graag iets voor anderen willen betekenen en mezelf zingeving gunnen. Gelukkig worden van het feit dat ik anderen kan helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Proshat

  Aanbod van Proshat

  Geplaatst door Proshat
  Ik zou graag iets wille betekenen voor mensen die hulp nodig hebben. Ik studeer binnenkort af in psychologie en ik wil graag mijn eigen kennis en ervaring gebruiken om hulp te bieden. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6933 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Mina

  Aanbod van Mina

  Geplaatst door Mina
  Ik help heel graag vluchtelingen, doe dat ook in mijn vrije tijd omdat ik dat leuk vind. Lees meer
 • Profielfoto van Jarmila

  Aanbod van Jarmila

  Geplaatst door Jarmila
  Ik ben Mila en ik heb 10 uurtjes vrij per week waarmee ik iets voor een ander kan betekenen .. ik ben heel social en kan goed met mensen omgaan .. hou van persoonlijke verzorging ..koken en van muzie... Lees meer
 • Profielfoto van Wandena

  Aanbod van Wandena

  Geplaatst door Wandena
  Beste heer/mevrouw Ik persoonlijk vind het altijd fijn als ik iemand kan helpen en vooral kinderen of oudere mensen. Ik vind ook altijd leuk om een babbeltje te maken en kan goed met situaties om ... Lees meer
 • Profielfoto van Flint

  Aanbod van Flint

  Geplaatst door Flint
  Ik ben Flint, bijna 26 jaar en net afgestuurd. Ik begin half mei a.s. met werken, maar ik zou het erg leuk vinden om in mijn vrije tijd af en toe iemand ergens een plezier mee kunnen doen. Van boodsch... Lees meer
 • Profielfoto van Cheryl

  Aanbod van Cheryl

  Geplaatst door Cheryl
  Ik zou mij graag in willen zetten waar nodig voor deze mooie stad en haar bewoners. Lees meer
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Omdat ik het leuk vind om met mensen bezig te zijn en omdat ik vind dat we meer om ons medemens moeten denken Lees meer
 • Profielfoto van Ekaterina

  Aanbod van Ekaterina

  Geplaatst door Ekaterina
  In mijn dagelijkse leven word ik al jaren benadert op het moment dat mijn familie, vrienden of kennissen in de problemen zitten om met hun samen naar een oplossing te zoeken. Vaak heeft het te maken m... Lees meer
 • Profielfoto van Azhar

  Aanbod van Azhar

  Geplaatst door Azhar
  Ik vind mensen helpen heel erg leuk en wil graag iets waardevol doen naast mijn studie. Vaak word ik gezien als iemand die graag bezig is, zo kan ik gelijk ook mijn cv uitbreiden en verdere ervaringen... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.