Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik help graag mijn medemens vanuit mijn eigen ervaring met ziekte, de harder wordende maatschappij en levenservaring....Ik maak graag iemand zijn/ haar dag fijnen en makkelijker, van mens en dier. Ik... Lees meer
 • Profielfoto van Naim

  Aanbod van Naim

  Geplaatst door Naim
  Ik wil graag werken en heb een opleiding als facilitair medewerker gedaan maar kan geen werk vinden. Lijkt mij leuk om als vrijwilliger te werken tot ik een baan heb gevonden, misschien kan dat met vr... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6432 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  I am an easy going person from Brazil with portuguese nationality currently living in Rotterdam. I love help people and make a small diference in the end of the day. I am open to help in any field! Lees meer
 • Profielfoto van Irem

  Aanbod van Irem

  Geplaatst door Irem
  Beschikbaar in het weekend of doordeweeks voor een paar uur, ik help het liefst kinderen of ouderen :) Lees meer
 • Profielfoto van Rinus

  Aanbod van Rinus

  Geplaatst door Rinus
  Ik kan mensen helpen met het bereiden van maaltijden, meestal maandag tm woensdag Lees meer
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  Ik help graag andere mensen, niks beters dan een lach op iemands gezicht kunnen brengen Lees meer
 • Profielfoto van Noemi

  Aanbod van Noemi

  Geplaatst door Noemi
  Hallo, mijn naam is Noemi en ik ben 17 jaar oud. ik zit nu op het eerste jaar van mijn mbo college en ik ben van plan om volgend jaar over te plaatsen naar een nieuwe opleiding. hiervoor moet ik voor ... Lees meer
 • Profielfoto van Alfredo

  Aanbod van Alfredo

  Geplaatst door Alfredo
  ik ben een 49 jarige man ben eenzaam en wil graag in kontakt komen met mensen om sociale kontakten te vergroten Lees meer
 • Profielfoto van Silianne

  Aanbod van Silianne

  Geplaatst door Silianne
  Ik ben maandag vrij en heb niks te doen .Ik Ben 29 maar. Lees meer
 • Profielfoto van Florien

  Aanbod van Florien

  Geplaatst door Florien
  Ik wil graag Rotterdammers helpen om hun financiële administratie op orde te brengen. Ik heb zelf een financiële achtergrond dus ik denk dat ik anderen hier goed mee kan helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.