Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ilona

  Aanbod van Ilona

  Geplaatst door Ilona
  Ik ben momenteel in de mogelijkheid om mensen te ondersteunen en een helpende hand te bieden waar dat nodig is. Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Ik wil graag iets nuttigs doen met de vele vrije tijd die ik heb. Ik kan klussen en ik hou veel van dieren, wil ook graag honden uitlaten. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 7113 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Adran

  Aanbod van Adran

  Geplaatst door Adran
  Ik weet niet wat ik zou willen gaan doen ik weet alleen dat ik wil iets goed doen en andere mensen blij maken.Ik ben jong ik kom uit buitenland en ik ben ingeburgerd in nederland ik hoop dat deze webs... Lees meer
 • Profielfoto van Jade

  Aanbod van Jade

  Geplaatst door Jade
  Hallo iedereen, ik ben Jade en ik kom uit Rotterdam. Ik doe graag iets voor anderen omdat ik fijn vind om te zien dat mensen dankzij mijn hulp weer verder kunnen. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk en ... Lees meer
 • Profielfoto van Mohamed

  Aanbod van Mohamed

  Geplaatst door Mohamed
  omdat ik tijd over heb wil ik wat voor de ander doen Lees meer
 • Profielfoto van Mensour Mustafa

  Aanbod van Mensour Mustafa

  Geplaatst door Mensour Mustafa
  Ik ben Mensour Mustafa. Ik ben 22 jarig oud en woonachtig in Rotterdam. Ik ben zelf als vluchteling uit Ethiopië gevlucht naar Nederland toen ik 2 jaar oud was met mijn 2 broers en mijn moeder. Hier b... Lees meer
 • Profielfoto van Tom

  Aanbod van Tom

  Geplaatst door Tom
  Nadat ik zelf hulp heb ontvangen toen ik het nodig had, sta ik nu op een punt in mijn leven waar ik weer wat terug wil doen voor de maatschappij. Met mijn opleiding communicatie aan de HRO en een voor... Lees meer
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  Ik wil wel iets voor een ander doen omdat ik vind dat dat belangrijk is, veel kan opleveren voor beide partijen en ook nog eens erg leuk kan zijn. Ik ben zeker in de komende maanden, tot september vee... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Ik ben een alleenstaande man van 62 zonder werk. Zowel voor mijzelf als voor de ander wil ik graag helpen als (schaak)maatje. Schaken is mijn grote hobby, maar ook 1 of 2 uurtjes 'kletsen' vind ik leu... Lees meer
 • Profielfoto van Eelco

  Aanbod van Eelco

  Geplaatst door Eelco
  IK ben Eelco, 47 jaar en werk momenteel als Consultant. Een prima baan maar wil ook wat meer betekenen voor mensen die het minder hebben als ik. De komende weken ben ik dagelijks beschikbaar voor acti... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.