Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mike

  Aanbod van Mike

  Geplaatst door Mike
  De reden waarom ik iets voor een ander wil doen, is omdat het diegene ook een goed gevoel zal geven. Dat geeft mij voldoening. Wanneer ik iemand anders blij kan maken, doet dat mij zelf ook goed. Ik b... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  naar buiten met een ander.evt een maaltyd maken.surinaams.een vader of opa figuur'' Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6446 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Carolien

  Aanbod van Carolien

  Geplaatst door Carolien
  Ik zag het oproepje voor wandelen met een dame met geleidehond, om te kunnen reageren heb ik dit profiel gemaakt Lees meer
 • Profielfoto van Marro

  Aanbod van Marro

  Geplaatst door Marro
  Ik ben een sociaal persoon, wil graag bezig zijn en hou van mensen helpen. Ik ben goed in de volgende klussen: verven, tuinieren, in en om het huis klussen. Lees meer
 • Profielfoto van Maureen

  Aanbod van Maureen

  Geplaatst door Maureen
  Mijn naam is Maureen, 37 jaar en moeder van twee tienerdochters. Ik maak me in toenemde mate zorgen om het gebrek aan steun en begrip voor elkaar als medemensen en zet me daarom altijd waar mogelijk ... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Mijn vrije tijd wil ik bewuster gaan indelen en daarmee ook iets voor de mede mens betekenen. Dat is voor mij belangrijk omdat er zo veel oudere mensen zijn die hulp nodig hebben met boodschappen of g... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik help graag mijn medemens vanuit mijn eigen ervaring met ziekte, de harder wordende maatschappij en levenservaring....Ik maak graag iemand zijn/ haar dag fijnen en makkelijker, van mens en dier. Ik... Lees meer
 • Profielfoto van Naim

  Aanbod van Naim

  Geplaatst door Naim
  Ik wil graag werken en heb een opleiding als facilitair medewerker gedaan maar kan geen werk vinden. Lijkt mij leuk om als vrijwilliger te werken tot ik een baan heb gevonden, misschien kan dat met vr... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  I am an easy going person from Brazil with portuguese nationality currently living in Rotterdam. I love help people and make a small diference in the end of the day. I am open to help in any field! Lees meer
 • Profielfoto van Rinus

  Aanbod van Rinus

  Geplaatst door Rinus
  Ik kan mensen helpen met het bereiden van maaltijden, meestal maandag tm woensdag Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.