Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mohammad

  Aanbod van Mohammad

  Geplaatst door Mohammad
  Ik ben in mijn geboorteland bakker geweest en zou hier graag willen bakken of koken voor mensen om te helpen en de mensen beter te leren kennen. Daarbij wil ik ook de taal beter leren kennen. Lees meer
 • Profielfoto van Mark

  Aanbod van Mark

  Geplaatst door Mark
  Ik zou graag in de buurt wat meer willen helpen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6439 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Gunay

  Aanbod van Gunay

  Geplaatst door Gunay
  Ik wil graag mensen helpen, omdat ik heel veel tijd heb. Ik sta open om eventuele cursussen te volgen. Ik wil graag werken en leren, onder de mensen zijn zodat ik sociale contacten kan opbouwen Lees meer
 • Profielfoto van Asena

  Aanbod van Asena

  Geplaatst door Asena
  ik zou mensen willen helpen in hoeverre ik kan, ik denk dat ik hieruit voldoening kan halen en ook denk ik dat ik hierdoor mijzelf verder kan ontwikkelen. Lees meer
 • Profielfoto van Katja

  Aanbod van Katja

  Geplaatst door Katja
  Ik heb tijd om iets zinvols te doen voor anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Ik zou graag met u willen kijken wat voor mij de mogelijkheden zijn om als vrijwilliger werkervaring op te doen zodat ik de genoemde ervaring verder kan gebruiken bij het verkrijgen van betaald werk. ... Lees meer
 • Profielfoto van Huda

  Aanbod van Huda

  Geplaatst door Huda
  Ik wil graag vrijwilligerswerk doen omdat ik Nederlands wil leren. Ik spreek nu A2 Nederlands en Arabisch. Ik wil graag beter Nederlands leren. Ik wil graag nieuwe dingen leren en ik vind het leuk om ... Lees meer
 • Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  Ik wil graag in de winkel staan met verkoop antieke spullen bij woonzorgcentrum in Schiebroek. Ik heb 13 jaar ervaring als verkoopster bij Siebel Juweliers. Ik ga graag naar veilingen en ben geinteres... Lees meer
 • Profielfoto van Mike

  Aanbod van Mike

  Geplaatst door Mike
  De reden waarom ik iets voor een ander wil doen, is omdat het diegene ook een goed gevoel zal geven. Dat geeft mij voldoening. Wanneer ik iemand anders blij kan maken, doet dat mij zelf ook goed. Ik b... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  naar buiten met een ander.evt een maaltyd maken.surinaams.een vader of opa figuur'' Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.