Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  Ik wil mezelf graag nuttig maken,en dat doe ik graag door anderen te helpen waar ik kan Lees meer
 • Profielfoto van Rolf

  Aanbod van Rolf

  Geplaatst door Rolf
  Ik ben een ondernemer met recent extra beschikbare tijd. Wil een deel daarvan inzetten als vrijwilliger. Ik zie graag iets ontstaan en groeien. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6432 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Hanna

  Aanbod van Hanna

  Geplaatst door Hanna
  Omdat ik een half jaar beschikbaar ben voordat mijn studie weer begint, lijkt het mij leuk om vrijwilligerswerk te doen. Ik wil graag maatschappelijk een steentje bijdragen en denk dat dit het juiste ... Lees meer
 • Profielfoto van Dinant

  Praktische hulp

  Geplaatst door Dinant
  Ben Mbayang 33 jaar oud en kom uit Gambia, wil graag hulp bieden bij praktische zaken, ben nog kort in Nederland en kan de taal niet goed spreken en wil graag bijleren door contact en tevens hulp te b... Lees meer
 • Profielfoto van Gabriel

  Aanbod van Gabriel

  Geplaatst door Gabriel
  I would like to help people by sharing a bit of what I know and also by having the opportunity of learning something else from someone else. I can support on social activities, IT related tasks and la... Lees meer
 • Profielfoto van Shir

  Aanbod van Shir

  Geplaatst door Shir
  Ontdekken wat ik nog wel en niet kan na een ongeluk waarbij ik mijn rug brak en hersenletsel opliep. Lees meer
 • Profielfoto van Thomas

  Aanbod van Thomas

  Geplaatst door Thomas
  helpen????????????. Gewooon iets doen maakt niet uit wat, ik vind het leuk mensen te helpen. Een normale baan is iets te saai voor mij. Lees meer
 • Profielfoto van Dunya

  Aanbod van Dunya

  Geplaatst door Dunya
  Momenteel werk ik niet en wil ik mijzelf alsnog nuttig maken. Ik heb een zoontje van 1 jaar die in februari start met de kinderopvang. Terwijl hij daar is wil ik graag wat betekenen voor andere. Lees meer
 • Profielfoto van Esmay

  Aanbod van Esmay

  Geplaatst door Esmay
  Al geruime tijd zit ik thuis en wil graag wat betekenen voor anderen. Op deze manier kan ik een bijdrage leveren in de maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van Imad

  Aanbod van Imad

  Geplaatst door Imad
  Ik ben een jongeman van 32 jaar, kom uit Rotterdam. Waar ik me graag mee bezig houd is sporten met vrienden workshops geven gezellig met vrienden uitgaan,kokkerellen en gamen/spelletjes spelen. Het ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.