Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Azra

  Aanbod van Azra

  Geplaatst door Azra
  Ik vind het heel leuk om te helpen en er gezellig op uit te gaan. . Lees meer
 • Profielfoto van Eileen

  Aanbod van Eileen

  Geplaatst door Eileen
  Ik ben geopereerd 5 manden geleden en werkloos, ik ben 60 jaar en vind het moelijk om aan een baan te komen maar heb nog zo veel te geven, ik kan alle dagen werken behalve weekend en woensdag middag. ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6922 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Brenda

  Aanbod van Brenda

  Geplaatst door Brenda
  Ik vind het fijn om voor mensen te zorgen. Graag zou ik maatje willen worden van iemand, die het gewoon leuk vindt om bezoek te ontvangen, samen een wandeling wilt maken of naar de winkels wilt gaan. ... Lees meer
 • Profielfoto van Juan

  Aanbod van Juan

  Geplaatst door Juan
  Ik ben bereid wordpress sites op te zetten voor non profit organisaties. Lees meer
 • Profielfoto van Mohammad

  Aanbod van Mohammad

  Geplaatst door Mohammad
  Ik zoek naar een baan als ik vrijwilliger werk en ik vind dat een mooie manier om mijn kennis van de Nederlandse taal te verbeteren. Lees meer
 • Profielfoto van Romy

  Aanbod van Romy

  Geplaatst door Romy
  Ik woon al enkele jaren in Rotterdam, maar het gevoel komt steeds meer dat ik ook iets wil bijdragen aan de stad. Het lijkt mij leuk om de ervaring die ik heb met evenementen, en projectgebaseerd wer... Lees meer
 • Profielfoto van Barbara

  Gezelligheid met of zonder kinderen

  Geplaatst door Barbara
  Hi.. Ben je een gezellig persoon die savonds veel thuis zit en contact mist bijv gezelschapsspellen doen, kletsen met een kopje koffie /thee en of kids hebben die er wel eens uit willen. Ik heb een zo... Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Goedendag, Mijn naam is Kim, ik ben een spontane vrouw van 36 jaar die positief in het leven staat. Inmiddels alweer zo'n 8 jaar werkzaam bij een commercieel bedrijf. Graag zou ik wat meer willen do... Lees meer
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Mijn naam is Marjolein en ik ben op zoek naar een leuke uitdaging om mensen te kunnen helpen! Lees meer
 • Profielfoto van Khoga

  Aanbod van Khoga

  Geplaatst door Khoga
  Momenteel geeft niks meer mij voldoening behalve om iemand te helpen. Ik weet niet precies wat bij mij zou passen maar er zijn veel mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.