Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Wilma

  Aanbod van Wilma

  Geplaatst door Wilma
  Ik zou graag wat voor andere mensen willen betekenen zelf heb ik reuma vaak moe en pijn vandaar het mij fijn lijkt om mensen die daar behoefte aan hebben gezelschap aan te bieden Lees meer
 • Profielfoto van Ayse

  Aanbod van Ayse

  Geplaatst door Ayse
  Ik ben Ayse 36 jaar en heb 2 kinderen. Ik werk op een vmbo school fulltime. Daarnaast wil ik mensen helpen bijv. voor 2 uur in 2 weken. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6445 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Shawn

  Aanbod van Shawn

  Geplaatst door Shawn
  Ik krijg er voeldoeing uit als ik wat voor andere mensen kan doen en helpen Lees meer
 • Profielfoto van Tabe

  Aanbod van Tabe

  Geplaatst door Tabe
  Ik vind het leuk om iets voor mensen te betekenen. Ik ben nog niet heel lang in Nederland, maar wil graag iets doen voor de samenleving. Daarbij kan ik goed praten met kinderen praten en hou ik ervan ... Lees meer
 • Profielfoto van Teresa

  Aanbod van Teresa

  Geplaatst door Teresa
  Ik ben erg sociaal, spontaan, behulpzaam persoon. Ondanks dat ik problemen heb met mijn gezondheid ( voorlopig afgekeurd voor een betaald werk)wil ik toch actief blijven en iets betekenen voor de med... Lees meer
 • Profielfoto van Itske

  Aanbod van Itske

  Geplaatst door Itske
  Na een bijeenkomst voor mantelzorgers te hebben bijgewoond ben ik erg geïnspireerd en besef ik meer dan ooit dat het zeker niet vanzelfsprekend is dat iedereen altijd de zorg en aandacht krijgt die hi... Lees meer
 • Profielfoto van Deniz

  Aanbod van Denis

  Geplaatst door Deniz
  Ik zoek vrijwilligerswerk liefst in de horeca. Ik wil daar meer ervaring in opdoen en daarom zoek ik dat via vrijwilligerwerk. Ik woon zelf in de wijk Charlois en zoek ook wel iets dat vanuit Rotterda... Lees meer
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  Ik wil mezelf graag nuttig maken,en dat doe ik graag door anderen te helpen waar ik kan Lees meer
 • Profielfoto van Rolf

  Aanbod van Rolf

  Geplaatst door Rolf
  Ik ben een ondernemer met recent extra beschikbare tijd. Wil een deel daarvan inzetten als vrijwilliger. Ik zie graag iets ontstaan en groeien. Lees meer
 • Profielfoto van Hanna

  Aanbod van Hanna

  Geplaatst door Hanna
  Omdat ik een half jaar beschikbaar ben voordat mijn studie weer begint, lijkt het mij leuk om vrijwilligerswerk te doen. Ik wil graag maatschappelijk een steentje bijdragen en denk dat dit het juiste ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.