Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Asu

  Aanbod van Asuman

  Geplaatst door Asu
  Ik ben goed in organiseren en plannen. Daarnaast help ik graag anderen. Ik hou van het natuur en dieren. Lees meer
 • Profielfoto van Priscilla

  Aanbod van Priscilla

  Geplaatst door Priscilla
  Ik ben een Psychologie studente in Rotterdam en ik vind het altijd leuk om te werken als vrijwilliger tijdens evenementen. Ik heb ervaring in de horeca, als gastvrouw en met administratief werk. Ik he... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6933 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rosa

  Aanbod van Rosa

  Geplaatst door Rosa
  Ik wil graag wat bijdragen aan anderen die hulp nodig hebben of het momenteel zelf niet kunnen doen. En ik kan in de vakantie's en op zaterdagen. (het is voor maatschappelijke stage.) Lees meer
 • Profielfoto van Rudolf

  Aanbod van Rudolf

  Geplaatst door Rudolf
  Het is belangrijk in deze tijd om elkaar te helpen. Dat scheelt kosten en zorgt ervoor dat iedereen in de stad om elkaar geeft. Lees meer
 • Profielfoto van Marisca

  Aanbod van Marisca

  Geplaatst door Marisca
  Ben gestopt met werken als verpleegkudige. Wil graag mensen helpen. Wil me niet vastleggen, maar flexibel wezen. Lees meer
 • Profielfoto van Wei Cheng

  Aanbod van Wei Cheng

  Geplaatst door Wei Cheng
  Vrijwilligersactiviteiten voor beide partijen voor een correct resultaat. Mede dat het beter gaat worden voor hun kant en ook voor mijn kant. Deze activiteiten graag dat het aansluit met mijn eerder v... Lees meer
 • Profielfoto van Lydia

  Tijdelijke ondersteuning van een vrijwilliger

  Geplaatst door Lydia namens Unie Van Vrijwilligers Rotterdam
  Bent u 65+ en wilt u een tijdelijk steuntje in de rug? Zoals hulp bij het vinden van een hobby, leren reizen met het OV of het ontmoeten van nieuwe mensen. Vrijwilligers helpen u in een korte periode ... Lees meer
 • Profielfoto van Alma

  Aanbod van Alma

  Geplaatst door Alma
  Het zit sinds kleins af aan in me om mensen te helpen. Dit kan om de kleinste dingen gaan, zoals helpen oversteken, maar ik wil meer bieden dan dat. Mijn brede aanbod aan hulp en ondersteuning die ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Natalia

  Aanbod van Natalia

  Geplaatst door Natalia
  Jonge vriendelijke koppel. We werken fulltime in engineering en we willen vrijwilligerswerk doen na het werk of in het weekend. We zijn sociaal, gaan graag wandelen , reizen, tv kijken, enz. We ku... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Ik zit aantal jaar in WIA , maar werk ook 2 a 3 dagen in de week bij de Voedselbank in Rotterdam als medewerker personeelzaken. Ik zoek echter vrijwilligerswerk in Rotterdam Noord, liefst lekker prakt... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.