Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Aanbod van Alice

  Profielfoto van Alice

  Aanbod van Alice

  Geplaatst door Alice
  Woon en werk in Rotterdam en doe het liefst alles op de fiets. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, kitesurfen) en laat ik toeristen onze mooie stad zien (liefst al hardlopend of fietsend). I... Lees meer
 • Aanbod van Nadia

  Profielfoto van Nadia

  Aanbod van Nadia

  Geplaatst door Nadia
  Ik ben Nadia en wil graag wat betekenen voor anderen. Ik studeer Pedagogische wetenschappen en weet dat er veel gezinnen zijn die het moeilijk hebben. Ik vind het daarom belangrijk dat deze gezinnen w... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 5826 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Aanbod van Rita

  Profielfoto van Rita

  Aanbod van Rita

  Geplaatst door Rita
  Ik ben 40 jaar in de gezondheid zorg actief geweest (ziekenverzorgende) en al weer bijna 10 jr zonder werk door lichamelijke mankementen maar denk dat ik in een ondersteunde functie nog best wel wat k... Lees meer
 • Aanbod van Ria

  Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat dat voor mij ook goed is en ik een brede werkervaring kan opdoen. Lees meer
 • Aanbod van John

  Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Hallo Iedereen, ik ben nog een van de gelukkigen die met pré pensioen kon, maar ben niet iemand die stil gaat zitten en ben nog erg actief, ook op klus gebied. Ik leg makkelijk contact omdat ik in een... Lees meer
 • Aanbod van Marja

  Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Reeds bezig geweest voor Samen010 als budgetmaatje. Nu toe aan iets nieuws. Op Sociaal vlak vindt ik belangrijk. Ieder mens is blij en dankbaar als er hulp is. Ik heb altijd aangegeven, stel dat ik... Lees meer
 • Aanbod van Maria

  Profielfoto van Maria

  Aanbod van Maria

  Geplaatst door Maria
  Ik ben iemand die graag anderen helpt. Besteed aandacht, praat over elk onderwerp. Motiveer mensen om het leven onder ogen te zien. Contact hebben met verschillende mensen om levenservaringen te de... Lees meer
 • Aanbod van Coen

  Profielfoto van Coen

  Aanbod van Coen

  Geplaatst door Coen
  Voldoening haal ik uit het samenwerken en aanwezigheid van anderen. Ik vind het fijn om voor anderen iets te kunnen betekenen in de positieve sfeer. Lees meer
 • Aanbod van Joao

  Profielfoto van Joao

  Aanbod van Joao

  Geplaatst door Joao
  Ik woon en werk in Nederland al vijf jaren, en heb de laatste twee geprobeerd om mensen te helpen. Ik wil helpen omdat ik het nu kan, omdat het is onstpannend om iets anders te doen dan je alledaagse ... Lees meer
 • Aanbod van Hans

  Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Door herseninfarcten ben ik in de WIA belandt, en ik wil graag nog iets doen voor verenigingen / organisaties waardoor ik een beetje nuttig kan zijn. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 102

Tip: Plaats zelf een vraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.