Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Fatima

  Aanbod van Fatima

  Geplaatst door Fatima
  Samen met mijn dochter van 8 jaar wil ik dit doen, om haar ook te leren dat we er voor elkaar moeten zijn. jong geleerd is oud gedaan! Lees meer
 • Profielfoto van Omer

  Taalvrijwilliger - Weet u wat u slikt?

  Geplaatst door Omer namens Vereniging DSB
  Vereniging DSB in samenwerking met lokale partners Zorgbelang Inclusief, Erasmus Universiteit en Mr. Dutch, is voor haar nieuwe project ‘Weet u wat u slikt?’ op zoek naar taalvrijwilligers. Door mi... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6440 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Omer

  Taalvrijwilliger - Mijn Diabetes Mijn Zorg

  Geplaatst door Omer namens Vereniging DSB
  Vereniging DSB in samenwerking met lokale partners Zorgbelang Inclusief, Erasmus Universiteit en Mr. Dutch, is voor haar nieuwe project ‘Mijn Diabetes Mijn Zorg’ op zoek naar taalvrijwilligers. Doo... Lees meer
 • Profielfoto van Lydia

  Tijdelijke ondersteuning van een vrijwilliger

  Geplaatst door Lydia namens Unie Van Vrijwilligers Rotterdam
  Bent u 65+ en wilt u een tijdelijk steuntje in de rug? Zoals hulp bij het vinden van een hobby, leren reizen met het OV of het ontmoeten van nieuwe mensen. Vrijwilligers helpen u in een korte periode ... Lees meer
 • Profielfoto van Vivian

  Aanbod van Vivian

  Geplaatst door Vivian
  Ik zou graag iets voor iemand (mens en/of dier) willen betekenen of Nederlandse les (en/of andersoortige hulp) geven aan vluchtelingen. Lees meer
 • Profielfoto van Alvin

  Aanbod van Alvin

  Geplaatst door Alvin
  Het helpen en iets betekenen voor anderen geeft me voldoening. Ik wil als financieel administratief medewerker en of als sociaal maatschappelijk dienstverlener aan de slag wel met een vrijwilligersve... Lees meer
 • Profielfoto van Rachida

  Aanbod van Rachida

  Geplaatst door Rachida
  Het geeft mij een goed gevoel om anderen te helpen en ik hou niet van stil zitten. Voor een kleine vrijwilligersvergoeding help ik graag anderen mensen op maandag en vrijdagochtend. Alleen in de wijk ... Lees meer
 • Profielfoto van Didin

  Aanbod van Didin

  Geplaatst door Didin
  Ik help graag mensen die geholpen moeten worden. Ik ben een behulpzaam type persoon. Behalve Nederlands spreek ik fluent Engels. Lees meer
 • Profielfoto van Jenny

  Aanbod van Jenny

  Geplaatst door Jenny
  ik ben Jenny ik woon in hoogvliet ik help graag anderen mensen en dieren zou op de vrijdagen kunnen om de week een ochtend en om de week gehele dag ik doe graag klusjes in en om het huis, ik ben... Lees meer
 • Profielfoto van Zahra

  Aanbod van Zahra

  Geplaatst door Zahra
  Zahra. 24 jaar. Woonachtig in Rotterdam met mijn vriend. Op een vrije dag zit ik meestal te lezen over psychologie of snelle auto’s. Ik vind koken leuk en maak graag foto’s en filmpjes die ik monteer... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.