Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Guno

  Aanbod van Guno

  Geplaatst door Guno
  ik help mensen graag zoals een prettig gezelschap met mensen die hulpbehoeftig zijn daar voel ik mij goed bij en andersom is ook goed voor een ander als men hulp nodig heeft kan ik veelmeer doen als ... Lees meer
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  Hallo allemaal. Ik wil mij graag inzetten, om (hulpbehoevende) mensen een handje te helpen. Zodat er de mogelijkheid ontstaat om meer sociale contacten te krijgen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6933 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Bart

  Aanbod van Bart

  Geplaatst door Bart
  Ik ben beschikbaar om bovenstaande gebieden te combineren. Mijn leeftijd is 48 jaar, en ben beschikbaar op werkdagen en evt weekenden. Hopelijk kan ik zsm beginnen binnen uw organisatie. Lees meer
 • Profielfoto van Juan

  Aanbod van Juan

  Geplaatst door Juan
  Ik ben bereid wordpress sites op te zetten voor non profit organisaties. Lees meer
 • Profielfoto van Iris

  Vrijwilligerswerk gezocht.

  Geplaatst door Iris
  Ben een 33 jarige dame en op zoek naar vrijwilligerswerk. Heb veel affiniteit met (kleine) kinderen en in het verleden assistent activiteitenbegeleidster en huiskamermedewerkster geweest op een geslot... Lees meer
 • Profielfoto van Lydia

  Houdt u van lezen en kunt u niet meer zelf naar de bibliotheek?

  Geplaatst door Lydia namens Unie Van Vrijwilligers Rotterdam
  Houdt u van lezen en kunt u niet meer zelf naar de bieb? Dan is er speciaal voor u Bibliotheek aan Huis, een gratis haal- en brengservice van Bibliotheek Rotterdam. Een vrijwilliger brengt de boeken m... Lees meer
 • Profielfoto van Leon

  Aanbod van Leon

  Geplaatst door Leon
  Ik ben werkzaam in de financiële sector. Ik wil graag een bijdrage leveren door organisaties te ondersteunen op financieel en/of bestuurlijk vlak. Ook vind ik het leuk om af en toe in de keuken te sta... Lees meer
 • Profielfoto van Nik

  Aanbod van Nik

  Geplaatst door Nik
  Hallo Ik ben Nik en al een tijd werkloos . Daardoor ben ik ook ietwat geïsoleerd geraakt en wil mijzelf graag inzetten voor anderen om iets te doen , mezelf nuttig te voelen , nieuwe mensen leren kenn... Lees meer
 • Profielfoto van Vanisha

  Aanbod van Vanisha

  Geplaatst door Vanisha
  Hallo, ik ben Vanisha en ik ben 18 jaar. Momenteel zit ik in het 2e jaar social work op de Hogeschool Rotterdam. Ik ben erg sociaal en hou ervan om er mensen te helpen. Vooral mensen die iets kwetsbaa... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Maandelijkse Museum

  Geplaatst door Astrid
  Samen zorgen voor een beter en mooiere samenleving. Maandelijks gezellig naar de museum, tentoonstelling of lezing. Alleen is maar alleen samen op pad is gezelliger. Genoeg te doen in Rotterdam, i... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.