Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  puur uit eigen belang; wil gewoon mensen helpen en zo wordt mijn kring ook weer groter Lees meer
 • Profielfoto van Marian

  Aanbod van Marian

  Geplaatst door Marian
  Ik ben een54 jarige vrouw met diverse interesses en belangstelling. Sommige van deze functie wil ik graag nog leren,andere zoals koken en bar en kantine heb ik al eens gedaan. Ben vrijwel altijd wer... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6440 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Payam

  Aanbod van Payam

  Geplaatst door Payam
  Hallo, Graag zet ik me in voor een ander. Ik ben een open persoon, je luisterende oor en je motivator. Als Basketbal coach train ik kinderen tot en met 12 jaar en ben ik actief voor de club en jong... Lees meer
 • Profielfoto van Charelle

  Aanbod van Charelle

  Geplaatst door Charelle
  Hi, Ik ben Elle en ik zou graag mensen willen helpen die eenzaam zijn of moeite hebben met iets wat ik kan uitleggen. Er zijn veel mensen die op de een of andere manier wel hulp kunnen gebruiken en ik... Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Administratieve , financiële en of backoffice werkzaamheden . Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Ik heb lange ervaring in administratief- en financieel werk en wil me dienstbaar opstellen. Lees meer
 • Profielfoto van Hikke

  Aanbod van Hikke

  Geplaatst door Hikke
  Het is essentieel dat mensen zich thuis voelen in een.land om gelukkig te zijn en een plezierige medeburger te worden. Ik help daar graag aan mee. Lees meer
 • Profielfoto van Marco

  Aanbod van Marco

  Geplaatst door Marco
  Omdat ik er van overtuigd ben, dat als een ieder iets meer voor een ander zou doen. We met z'n alle in een betere wereld kunnen leven. Lees meer
 • Profielfoto van Armando

  Aanbod van Armando

  Geplaatst door Armando
  Ik ben een vrij rustige vriendelijke jonge man die geniet van het leven en wil graag ook anderen helpen om daarmee mezelf en anderen te ontwikkelen. Daarnaast is het leren kennen van diverse culturen ... Lees meer
 • Profielfoto van Alvin

  Aanbod van Alvin

  Geplaatst door Alvin
  Ik vind het belangrijk om gezamenlijk op te trekken om elkaar te helpen, verantwoordelijkheid te nemen en te streven naar een gezonde eerlijke maatschappij. Dit is mogelijk door zowel kleine als grot... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.