Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Aanbod van Nina

  Profielfoto van Nina

  Aanbod van Nina

  Geplaatst door Nina
  Ik ben Nina, 27 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Graag zou ik mijn hulp aan willen bieden in de vorm van koken, of andere praktische zaken zoals het doen van boodschappen. Lees meer
 • Aanbod van İsmail

  Profielfoto van İsmail

  Aanbod van İsmail

  Geplaatst door İsmail
  Ik heb doordeweeks veel vrije tijd voor me zelf en zou me tijd graag beter willen besteden door een ander te helpen, ik heb zelf een moeilijk verleden gehad en ook hulp gekregen van mensen die ik heel... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 5408 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Aanbod van Jos

  Profielfoto van Jos

  Aanbod van Jos

  Geplaatst door Jos
  Ik woon nog niet zo lang in Rotterdam en vind het leuk om wat in de buurt te doen. Zelf wil ik graag beter Frans leren spreken/lezen en wil dit bijv ruilen voor andere klussen of gitaar/muziekles. Lees meer
 • Aanbod van Felicia

  Profielfoto van Felicia

  Aanbod van Felicia

  Geplaatst door Felicia
  Hallo! Ik ben Felicia, 25 jaar en woon in Rotterdam Noord. Ik studeer logopedie en werk als sportdocent voor een fitnessconcern. Ik heb mij aangemeld omdat ik graag iets wil betekenen voor onze stad e... Lees meer
 • Aanbod van Aldo

  Profielfoto van Aldo

  Aanbod van Aldo

  Geplaatst door Aldo
  Ik zit er al een tijd mee in mn hoofd maar ik heb nooit die stap gezet . Onlangs is er in mijn omgeving een man overleden hij is 84 geworden. Het was de vader van een collega hij was uit huis geplaats... Lees meer
 • Aanbod van Kinan

  Profielfoto van Kinan

  Aanbod van Kinan

  Geplaatst door Kinan
  mijn naam is Kinan en ik woon in hoogvliet en ik wil graag vrijwilligerswerk doen. ik wil dat doen omdat ik graag mensen wil helpen en mijn Nederlands wil verbeteren. Ik kan goed spreken, luisteren,... Lees meer
 • Aanbod van Andre

  Profielfoto van Andre

  Aanbod van Andre

  Geplaatst door Andre
  ik ga graag met mensen om en heb een grote humor en help mensen graag waar ze willen en heb een grote schouder om naar te luisteren en ik ben 20 uur per week beschikbaar Lees meer
 • Aanbod van Julien

  Profielfoto van Julien

  Aanbod van Julien

  Geplaatst door Julien
  Mijn naam is Julien, 23 jaar en woon op Kop van Zuid in Rotterdam. Ik ben een zeer actief ingesteld persoon die graag in contact is met andere. Momenteel werk ik het buitenland voor 6 weken waarna ... Lees meer
 • Aanbod van Jacqueline

  Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Ik heb een positieve houding, uitstekend inlevingsvermogen en ik wil dat iedereen de aandacht krijgt die hij nodig heeft – drie dingen die voor mij erg belangrijk zijn . Als ik iets kan betekenen voor... Lees meer
 • Aanbod van Rob

  Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik ben een 52-jarige sportieve Rotterdammer die in een ver verleden functies heeft gehad op juridisch-academisch niveau. Hierna heb ik jarenlang in de horeca en in instellingen gewerkt, keuken, bedien... Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 102

Tip: Plaats zelf een vraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.