Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Iedereen bij OD designstudio (in Rdam) mag een idee pitchen. Mijn idee is om meer te betekenen voor andere Rdammers. Dus wellicht kan ik mensen uitnodigen om hier bij OD mee te komen lunchen binnen on... Lees meer
 • Profielfoto van Noushin

  Aanbod van Noushin

  Geplaatst door Noushin
  hoi ik ben noushin en een iranse vrouw, ik kan een beetje nederland en beetje engels praaten , ik ben blij om te hulpen , maar aleen kan ik een keer per week doe het. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6933 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Suzanne

  Aanbod van Suzanne

  Geplaatst door Suzanne
  Ik ben studente social work en om mijn kennis te verbreden wil ik graag verschillende vormen van vrijwilligerswerk uitvoeren. Ik ben 19 jaar en woon zelf in Hoogvliet-Rotterdam. Lees meer
 • Profielfoto van Paula

  Aanbod van Paula

  Geplaatst door Paula
  Ik zoek dagbesteding , ik wordt gek thuis zitten , ben namelijk alleenstaande moeder & wil binnekort met school en werk plus ik hou van helpen , zorgzaam zijn dus komt goed uit Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  ik ben een leuke jongen die graag mensen wil helpen, met hun Schilderswerk. Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Ik ben een techneut die thuis zit en zich begint te vervelen. Ik sleutel graag aan fietsen en verder alles waar een ( hulp ) motor aan of in zit. Ik ben 2 a 3 dag delen per week beschikbaar Lees meer
 • Profielfoto van Ger

  Aanbod van Ger

  Geplaatst door Ger
  Mensen helpen en begeleiden die hulpbehoevend zijn. De waardering die je ervoor krijgt geeft een bepaalde voldoening. Lees meer
 • Profielfoto van Mina

  Aanbod van Mina

  Geplaatst door Mina
  Waarom ik iets voor een ander wil doen, is omdat ik gezegend ben met een erg mooi leven. Dit was niet altijd het geval, ik heb gezien hoeveel mensen voor mij hebbem betekend en wil heel graag nu iets ... Lees meer
 • Profielfoto van Lennard

  Aanbod van Lennard

  Geplaatst door Lennard
  Ik wil graag nieuwkomers helpen met de Nederlandse taal. Zelf spreek ik meerdere talen en heb ik in het buitenland gewoond, waardoor ik heb ervaren hoe lastig het kan zijn om in een ander land te wone... Lees meer
 • Profielfoto van Esmee

  Aanbod van Esmee

  Geplaatst door Esmee
  Sinds februari 2019 woon ik in Rotterdam. Ik ben dus zelf ook hard bezig mijn Rotterdams (sociaal) bestaan een beetje op te bouwen. Ik studeer nog en heb daarom genoeg tijd om zo nu en dan iemand geze... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.