Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ludwig

  Aanbod van Ludwig

  Geplaatst door Ludwig
  Ben nieuwsgierig wat ik kan betekenen. Mijn voetsporen heb ik verdiend bij Fokker WtB, RWS in de infrastructuur en GWW, Gemeente Breda GWW en sociale en fysieke cartografie binnensteden. Na 15 jaar zz... Lees meer
 • Profielfoto van Conny

  Aanbod van Conny

  Geplaatst door Conny
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk en het liefst het maken of onderhouden van een website. Maar ik heb ontdekt dat ik redacteur van een krantje ook leuk vind. Dus dat mag ook. :) Ik ben ongeveer 1 ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6933 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Mohammed

  Aanbod van Mohammed

  Geplaatst door Mohammed
  Ik ben een voormalig maatschappelijk werker en televisie (NOS) journalist. Ik werk niet meer en woon sinds een jaar weer in Rotterdam. Ik wil nog actief blijven en iets voor de medemens betekenen. I... Lees meer
 • Profielfoto van Adesh

  Aanbod van Adesh

  Geplaatst door Adesh
  Geachte heer/mevrouw, Hierbij wil ik u graag mededelen dat ik op zoek ben naar vrijwilligerswerk voor aantal uren in de week. Ik kan mezelf omschrijven als een persoon die heel ordelijk is, kom mij... Lees meer
 • Profielfoto van Nassiba

  Aanbod van Nassiba

  Geplaatst door Nassiba
  Ik wil graag iets voor een ander doen om ze te ondersteunen en iemand wat te kunnen leren. Hierbij ontwikkel ik ook mezelf en de ander. We kunnen allemaal van elkaar leren. Dat vind ik het mooie hierv... Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Iets voor een ander doen kost mij eigenlijk nooit energie. Eigenlijk vind ik bijna vanzelfsprekend. Even snel iemand helpen met de boodschappen neerleggen op de kassaband, of een fijn gesprek met iema... Lees meer
 • Profielfoto van Jos

  3d printen

  Geplaatst door Jos
  Ik kan 3d Intwerpen en printen [telefoonnummer verborgen]jos otto Lees meer
 • Profielfoto van Patty

  Aanbod van Patty

  Geplaatst door Patty
  Ik zou graag een paar keer per week een of meerdere hondjes willen uitlaten. Dat is voor mij ontspanning en denk ik mindere aan de chronische pijnklachten die ik heb. Lees meer
 • Profielfoto van Reinier

  Aanbod van Reinier

  Geplaatst door Reinier
  Zodat ik bezig ben en dingen kan leren. Ik heb een diploma voor horeca werk, dit vind ik ook het leukst om te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Adrienne

  Aanbod van Adrienne

  Geplaatst door Adrienne
  ik vind huishoudelijkewerk fijn om te doen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.