Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Aanbod van Tiffany

  Profielfoto van Tiffany

  Aanbod van Tiffany

  Geplaatst door Tiffany
  Voor mijn HBO opleiding Social Work wil ik zo veel mogelijk ervaring op doen binnen verschillende werkvelden en organisaties om te orienteren op mijn toekomstige werkzaamheden. Ik ben zorgzaam, sociaa... Lees meer
 • Aanbod van Florien

  Profielfoto van Florien

  Aanbod van Florien

  Geplaatst door Florien
  Ik wil graag Rotterdammers helpen om hun financiële administratie op orde te brengen. Ik heb zelf een financiële achtergrond dus ik denk dat ik anderen hier goed mee kan helpen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 5408 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Aanbod van Paulien

  Profielfoto van Paulien

  Aanbod van Paulien

  Geplaatst door Paulien
  Ik ben nog 2 dagdelen beschikbaar om bv. mensen creatief te begeleiden,wegwijs te helpen tussen de boeken/tijdschriften en/of een bakje thee of koffie te schenken.Ik heb zelf nog wat vrije tijd over a... Lees meer
 • Aanbod van Margaret

  Profielfoto van Margaret

  Aanbod van Margaret

  Geplaatst door Margaret
  Ik wil wat bijdragen aan de maatschappij en mensen helpen. Ik kan een paar uurtjes, 1 x in de week helpen. Ik vind bijvoorbeeld probleemjongeren interessant, maar ook ouderen die eenzaam zijn. Om te d... Lees meer
 • Aanbod van Willem

  Profielfoto van Willem

  Aanbod van Willem

  Geplaatst door Willem
  Via een oproep in onze kerk kwam ik bij deze website in het kader van 'het goede gesprek.' Daar wilde ik me vooral voor aanmelden. De overige dingen kan ik ook wel doen, als daar vraag naar is. Zelf b... Lees meer
 • Aanbod van Anja

  Profielfoto van Anja

  Aanbod van Anja

  Geplaatst door Anja
  Hallo ik ben anja. Heb vroeger in het franciscus gewerkt bij antione petit. Dat was in het resteurant. Koffie broodjes bakken enz. En kantine vrijwillig bij voetbal club. Ook al jaren geleden. Maar di... Lees meer
 • Aanbod van Daphne

  Profielfoto van Daphne

  Aanbod van Daphne

  Geplaatst door Daphne
  Hallo, ik ben Daphne en ik woon in Rotterdam Lage Land. Op dit moment ben ik op zoek naar werk en zit ik dus thuis. Ik zou mijn tijd graag nuttig willen besteden door mensen te helpen en ervaring voor... Lees meer
 • Aanbod van John

  Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik zou graag iets terug willen doen aan Nederland Ik had echt goede ervaringen in de mensheid, waarom en ook in de informatica, en ik hou ook van grafisch ontwerp, dit is mijn studie als ik in Syrië ... Lees meer
 • Aanbod van Mathieu

  Profielfoto van Mathieu

  Aanbod van Mathieu

  Geplaatst door Mathieu
  Omdat ik vroeger als kind/tiener in verschillende landen heb gewoond (door mn vaders werk) en van dichtbij gezien hebt hoe het is om arm te zijn of mensen die hulp nodig hadden, op wat voor manier dan... Lees meer
 • Aanbod van Mohammed

  Profielfoto van Mohammed

  Aanbod van Mohammed

  Geplaatst door Mohammed
  Ik ben een voormalig maatschappelijk werker. Ik werk niet meer en woon sinds een jaar weer in Rotterdam. Ik wil nog actief blijven en iets voor de medemens betekenen. Ik ben moslim en in Marokko geb... Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 102

Tip: Plaats zelf een vraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.