Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nik

  Aanbod van Nik

  Geplaatst door Nik
  Hallo Ik ben Nik en al een tijd werkloos . Daardoor ben ik ook ietwat geïsoleerd geraakt en wil mijzelf graag inzetten voor anderen om iets te doen , mezelf nuttig te voelen , nieuwe mensen leren kenn... Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  Ik een 56 jarige vrouw uit Rotterdam wil graag iets doen voor de maatschappij. Ik heb al eerder met plezier voor UVV gewerkt in het oogziekenhuis als baliemedewerker maar ben toen gestopt vanwege gez... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6441 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Reno

  Aanbod van Reno

  Geplaatst door Reno
  Ik zit momenteel zonder werk dus ik zou graag anderen willen helpen bij elektro klusjes oa ophangen lamp, aanleggen elektra of nakijken audio apparatuur. Kan ook helpen bij het installeren of reparer... Lees meer
 • Profielfoto van René

  Aanbod van Rene

  Geplaatst door René
  Ik werk sinds Juni 2019 als vrijwilliger bij Humanitas en knap tuintjes op bij ouderen en gehandicapten, en dat is heel dankbaar werk. Verder wil ik me ook inzetten voor kleine klussen binnenshuis beh... Lees meer
 • Profielfoto van Elly

  Aanbod van Elly

  Geplaatst door Elly
  Graag in contact komen met andere mensen. Ben vrolijk van aard en hou van humor. Momenteel ben ik teveel thuis i.v.m duizelingen. Misschien wat afleiding zou goed zijn in communicatie om andere te kun... Lees meer
 • Profielfoto van Anoushka

  Aanbod van Anoushka

  Geplaatst door Anoushka
  Ik hou van zwemmen fietsen wandelen koffie drinken winkelen en nog veel meer. Ik vind het leuk om met mensen in contact te zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Arthur

  Aanbod van Arthur

  Geplaatst door Arthur
  Het is leuk wanneer je anderen blij kan maken. Ik heb tijd die ik nuttig wil besteden. Ik heb 3 jaar in het onderwijs gewerkt, 10 jaar leiding gegeven bij de scouting, en werk nu al 9 jaar in de IT, e... Lees meer
 • Profielfoto van Arthur

  Samen op pad!

  Geplaatst door Arthur
  Graag ga ik er samen op uit met iemand. Ik kom uit Rotterdam, ben 36 jaar oud en zoek iemand die ook uit de omgeving komt en ongeveer net zo oud is. Wat ik aanbied is gezelschap tijdens een wandeling ... Lees meer
 • Profielfoto van Maarten

  Aanbod van Maarten

  Geplaatst door Maarten
  Ben 74 jaar, heb 45 jaar in de metaal gewerkt, en op een camping met 110 staanplaatsen als onderhoud monteur voor alle voorkomende werk zaamheden Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik wil nuttig zijn. Heb vrije tijd over en wil die goed besteden. Ook voor mezelf om onder de mensen te blijven. Hoop hiermee duidelijk te zijn waarom vrijwilligers werk te willen doen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.