Vrijwilligers in gemeente Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Demi

  Aanbod van Demi

  Geplaatst door Demi
  Ik ben Demi ik ben 18 jaar en ik wil graag een steentje bij dragen ,Ik wil graag wat voor andere mensen beteken ze bezig houden en helpen waar het kan zoals een hondje uitlaten gezzelig een spelletj... Lees meer
 • Profielfoto van Fred

  Fred's aanbod

  Geplaatst door Fred
  Goedenmorgen Rotterdammers, Ik doe inmiddels zo'n 12 jaar vrijwilligerswerk waar onder bij mijn cluppie, Sportclub Feijenoord te varkenoord als barkeeper. Daarnaast heb ik gewerkt met verstandelij... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 8270 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Ik ben licht gehandicapt maar ik wil niet hele dagen alleen thuis zitten kan helaas nu niet reizen omdat trevvel ook stil licht maar als er iemand is die mij kan en wil halen met een eigen auto en ook... Lees meer
 • Profielfoto van Ikram

  TuinMaatje voor ouderen

  Geplaatst door Ikram namens Unie Van Vrijwilligers Rotterdam
  Heeft u moeite met het bijhouden van uw tuin? Een vrijwilliger kan een handje helpen zodat uw tuin er weer netjes uitziet. Wij volgen hierbij uiteraard de maatregelen van het RIVM. Heeft u interess... Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Administratieve , financiële en of backoffice werkzaamheden . Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Om te beginnen: mocht mijn onderstaande aanbod (tijdelijk) passen in verband met Corona, speciaal dan hoor ik het graag. Ik ben goed in organiseren en computerwerk. Ook als tijdelijke inval zie ik dat... Lees meer
 • Profielfoto van Ebrahim

  Arabic Language- Arabic Calligraphy

  Geplaatst door Ebrahim
  Hello , I would like to give a hand to the people in the Netherlands and be active in the society so if any one learning Arabic or interested in the Arabic language( my mother tongue) , culture or ca... Lees meer
 • Profielfoto van Neline

  Honden uitlaten

  Geplaatst door Neline
  Hallo, vanwege de coronacrises werk ik nu thuis, maar ik wil graag blijven bewegen. Ik wil graag honden uitlaten voor hulpbehoevenden. Op werkdagen bij voorkeur tussen 12.00-14.00 uur en/of na 17.00-2... Lees meer
 • Profielfoto van Jamilla

  Aanbod van Jamilla

  Geplaatst door Jamilla
  Ik haal er plezier uit als ik iets voor anderen kan betekenen. Hen iets kan bieden wat niet makkelijk binnen hun bereik is. Ik breng graag een glimlach op mensen hun gezicht. Lees meer
 • Profielfoto van Chris

  Aanbod van Chris

  Geplaatst door Chris
  ben sinds 2019/8 baanloos na jaren GGZ. Mag nog 3 jaar tot pensioen. Doe via CoCon vrijwilligerswerk als Adviseur Woonoverlast en Buurtbemiddeling. Kan nog één á twee dagdelen iets erbij doen. Dacht a... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.