Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Aritha

  Aanbod van Aritha

  Geplaatst door Aritha
  Er voor een ander zijn en elkaar helpen is altijd een goede daad, ook is het leerzaam en misschien zelfs handig ter voorbereiding voor de stage die ik ga lopen (opleiding verpleegkundige 1e jaars) Lees meer
 • Profielfoto van Ebrahim

  Arabic Language- Arabic Calligraphy

  Geplaatst door Ebrahim
  Hello , I would like to give a hand to the people in the Netherlands and be active in the society so if any one learning Arabic or interested in the Arabic language( my mother tongue) , culture or ca... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 7100 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Help graag de mensen ook voor de oudere mensen en met kinderen vind ik ook leuk de ouder mensen helpen spelletjes spelen koffie drinken of thee Lees meer
 • Profielfoto van Francien

  Meer dan handen vrijwilligersprijs

  Ook dit jaar vindt weer de Meer dan handen vrijwilligersprijs plaats. Een mooie gelegenheid om een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in het zonnetje te zetten. Kent u iemand die mooi wer... Lees meer
 • Profielfoto van Mar

  Aanbod van Mar

  Geplaatst door Mar
  Ik ben een vrouw van 59 jaar, docent Engels, Nederlands en NT2, die thans werkeloos is. Ik bied mij aan als vrijwilliger voor zeer diverse vormen van vrijwilligerswerk en mijn ervaring is wat dat a... Lees meer
 • Profielfoto van Gertjan

  Aanbod van Gertjan

  Geplaatst door Gertjan
  Ik zie en voel dat er mensen zijn die op een eenvoudige manier geholpen zijn met een beetje aandacht en hulp. Ik kan iets betekenen voor ze en dat is fijn voor beide personen. Aandacht en Contact is d... Lees meer
 • Profielfoto van Cyntia

  Aanbod van Cyntia

  Geplaatst door Cyntia
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en iets terug te doen voor de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Cher

  Aanbod van Cher

  Geplaatst door Cher
  Hoi mijn naam is Cher, ik ben inmiddels 30 jaar en ik wil graag iets betekenen voor deze maatschappij en daarom bied ik bij dezen mijn hulp aan, want dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend... Lees meer
 • Profielfoto van Emmanuella

  Aanbod van Emmanuella

  Geplaatst door Emmanuella
  Mijn naam is Emmanuella, graag help ik anderen en geniet ik van uiteenlopende gesprekken waar ik wijzer van wordt. De reden waarom ik dit doe is omdat ik iets meer wil betekenen voor de ander. Daarnaa... Lees meer
 • Profielfoto van Civanni

  Aanbod van Civanni

  Geplaatst door Civanni
  Hey mijn naam is Civanni. Ik bied mezelf aan voor vrijwilligers werk omdat ik vind dat ik wel iets meer voor een andere mag betekenen zonder daar iets voor terug te krijgen. En op die manier mijn lie... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.