Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik ben jurist en kan bijna met parttime pensioen. Ik wil met de daardoor vrijgekomen tijd (deels) iets doen voor de maatschappij. Helpen bij het leren van de Nederlandse taal aan bijv. vluchtelingen (... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Administratieve ondersteunende werkzaamheden o.a. telefoonverkeer, baliewerkzaamheden, kopiëren, leerlingabsenties invoeren, archiveren. Cursisten begeleiden bij computervaardigheden. Kleine technisch... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6933 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  Graag zou ik wat met dieren doen maakt niet uit wat en ben zeker niet bang om mijn handen vies te maken het niet lullen maar poetsen mentiliteit ik ben beschikbaar in overleg meerdere uren heb affini... Lees meer
 • Profielfoto van Amanuel

  Aanbod van Amanuel

  Geplaatst door Amanuel
  Wil me graag verdienstelijk maken en presenteren in de Keuken. Mogelijk wil ik daar later mn werk van maken. Voor nu lijkt het me heerlijk om andere mensen te verblijden met een maaltijd en alles wat ... Lees meer
 • Profielfoto van Brenda

  Aanbod van Brenda

  Geplaatst door Brenda
  Graag een oppas hond of kat.... Ik zou erg graag af en toe op een hond (of kat) willen passen of met de hond een lange wandeling maken. Lees meer
 • Profielfoto van Zeynel

  Aanbod van Zeynel

  Geplaatst door Zeynel
  Ik wil mijn vrije tijd te evalueren. Lees meer
 • Profielfoto van Joost

  Samen wat doen ? Ja, gezellig !!

  Geplaatst door Joost
  In de tijd die ik beschikbaar heb lijkt het me plezierig om voor een ander iets te kunnen doen. Het bieden van een luisterend oor, zomaar voor de gezelligheid, een wandeling maken, helpen om iemand ... Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Ik help graag anderen met klusjes in huis, al is het alleen maar een schilderij ergens anders ophangen. En omdat autorijden mijn hobby is, zou ik ook het vervoer kunnen regelen voor iemand zonder au... Lees meer
 • Profielfoto van Jennifer

  Aanbod van Jennifer

  Geplaatst door Jennifer
  Op dit moment heb ik meer tijd en kan ik me eindelijk meer inzetten voor de mensen in de wijk die wat hulp kunnen gebruiken. Ik denk ook graag mee over strategische/nieuwe initiatieven en ik ben het l... Lees meer
 • Profielfoto van Ebrahim

  Arabic Language- Arabic Calligraphy

  Geplaatst door Ebrahim
  Hello , I would like to give a hand to the people in the Netherlands and be active in the society so if any one learning Arabic or interested in the Arabic language( my mother tongue) , culture or ca... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.