Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nour

  Aanbod van Nour

  Geplaatst door Nour
  Full time job, reizen en sporten geven blijkbaar toch niet de voldoening. Ik help graag anderen en probeer via deze site eventueel een passend activiteit te vinden. Lees meer
 • Profielfoto van Carl

  Aanbod van Carl

  Geplaatst door Carl
  Ik ben bijna met pensioen Doch ik wil me nuttig maken .heb bij Middin gewerkt en daarvoor in de psychiatrie. Verslavingszorg .LVG ers .Delta en voormalige Bavo nu Anthes CVD Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 7106 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Kevin

  Aanbod van Kevin

  Geplaatst door Kevin
  We leven inmiddels in een wereld waarin individualisme hoogtij viert. Ik wil helpen vanuit mijn hart en op deze manier een positief steentje bij wil dragen aan ons Rotterdamse collectief. Lees meer
 • Profielfoto van Ichelle

  Aanbod van Ichelle

  Geplaatst door Ichelle
  Het gaat me heel erg aan mijn hart als ik zie dat er zoveel mensen eenzaam zijn. Deze wil ik graag helpen en ondersteunen. Af en toe een gezellig praatje zodat ze zich minder eenzaam hoeven te voelen. Lees meer
 • Profielfoto van Shayenne & Celine

  Aanbod van Shayenne & Celine

  Geplaatst door Shayenne & Celine
  Omdat wij houden van sociaal contact en het heel leuk vinden nieuwe mensen te leren kennen. Daarom hebben wij besloten mensen te helpen door bijvoorbeeld een dagje met ze erop uit te gaan en een wande... Lees meer
 • Profielfoto van Nikita

  Aanbod van Nikita

  Geplaatst door Nikita
  Ik hou er van om met kinderen te werken. Ouderen zou ik ook niet erg vinden. Ik vind het leuk om mensen te helpen en ze ergens mee vooruit te helpen. En gezellig met mensen praten en gezelschap hou... Lees meer
 • Profielfoto van Moyenne

  Aanbod van Moyenne

  Geplaatst door Moyenne
  Ik doe een studie budgetcoach met het streven naar een diploma voor schuldhulpverlening. Graag zou ik ervaring op willen doen in de praktijk. Lees meer
 • Profielfoto van Ikram

  Aanbod van Ikram

  Geplaatst door Ikram
  Ik ben Ikram, geboren op 20 April 1999 te Haarlem. Ik heb zelf veel ervaring met service werkzaamheden op verschillende gebieden . Doordat ik in de verschillende branches heb gewerkt zoals Hore... Lees meer
 • Profielfoto van Rudie

  Aanbod van Rudie

  Geplaatst door Rudie
  Momnteel lukt een betaalde baan niet en ben daarom op zoek nar vrijwilligerswerk Lees meer
 • Profielfoto van Cagri

  Aanbod van Cagri

  Geplaatst door Cagri
  Ik zou me naast mijn baan als arts graag nuttig maken voor de minder bedeelden onder ons. Ik hoop graag van u te horen! groet, Çağrı Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.