Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anneke

  Aanbod van Anneke

  Geplaatst door Anneke
  Ik ben sinds september 2016 gepensioneerd als (kinder)fysiotherapeut, ben één dag in de week mantelzorger en zoek vrijwilligerswerk nu juist niet in de zorg. In het verleden hebben wij vluchtelingen... Lees meer
 • Profielfoto van Winie

  Hulp bij detentie (in heel Nederland)

  Geplaatst door Winie namens Exodus Nederland
  Heeft u een familielid in de gevangenis? En hebt u veel vragen? Wij kunnen u helpen met een vrijwilliger zowel voor gezelschap als het zoeken naar antwoorden. Ook kunnen we helpen bij praktische zake... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6434 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Waarom: Participatiewet Wat: website ontwerpen en onderhoud, programmeren van eenvoudige Windows toepassingen, bijhouden computeradministratie e.d. Waar: Hoek van Holland werk, grotendeels van huis... Lees meer
 • Profielfoto van Maria

  Aanbod van Maria

  Geplaatst door Maria
  Ik ben geboren in Rotterdam, maar 40jaar in Brabant gewoont, nu sinds Januari 2016 terug gaan wonen in Lombardijen. Ik ben alleenstaand en wil graag iets doen in onze samenleving. Mijn voorkeur gaat u... Lees meer
 • Profielfoto van Raya

  Aanbod van Raya

  Geplaatst door Raya
  ik wil graag bijdragen aan mijn omgeving. Door verbinding te maken met je omgeving kunnen er mooie ideen en samenwerkingen tot stand komen. Ik heb yoga lerares en zou mij graag willen inzetten voor ou... Lees meer
 • Profielfoto van Sawita

  Aanbod van Sawita

  Geplaatst door Sawita
  Ik krijg er een goed en prettig gevoel om mensen te helpen of gewoon even een babbeltje te maken. Ik ga nu om de week mee met mijn meiden mee naar schoolzwemmen. En nu vindt ik het leuk om nu eens wat... Lees meer
 • Profielfoto van Rianne

  Aanbod van Rianne

  Geplaatst door Rianne
  Het geeft mij een goed gevoel om mensen te helpen met de dingen in het dagelijks leven. Ik heb een dochter Marianne van 23 jaar. En heb 3 poezendames rond lopen. Verder hou ik van lezen en koken en g... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  ik ben gebonden aan rotterdam noord en zelf ook bekend met eenzaamheid en tegenslagen,dus lijkt het me wel wat om die mensen in de buurt te helpen . Lees meer
 • Profielfoto van Jenneke

  Aanbod van Jenneke

  Geplaatst door Jenneke
  Op deze site wordt er een gastvrouw gezocht voor de bibliotheek daar zou mijn voorkeur voor uitgaan. Ik wil me inzetten als vrijwilliger omdat er nog zoveel te doen is en ook om mijn sociale contacte... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Heb al eens als vrijwilliger gewerkt bij voedselbank Keileweg én zou daar weer terugwillen want mijn huidige baas hééft mijn ontslagen wegens overname van zijn bedrijf Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.