Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Carina

  Aanbod van Carina

  Geplaatst door Carina
  Mijn naam is Carina en ik ben 36 jaar. Ik ben woonachtig in Rotterdam Zuid. Ik ben rolstoelgebonden maar dit belemmerd mij niet om vrijwilligerswerk te doen. De afgelopen 11 jaar deed ik dit op een ba... Lees meer
 • Profielfoto van Ramia

  Aanbod van Ramia

  Geplaatst door Ramia
  Hallo, Mijn naam is Ramia. en ik zoek een taalmaatje om de Nederlandse taal mee te oefenen. Ik zou graag willen oefenen met spreken. Vertel in het bericht ook kort iets over jezelf (bijvoorbe... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6924 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ruthiana

  Aanbod van Ruthiana

  Geplaatst door Ruthiana
  Mijn naam is Ruthiana en ik ben 26 jaar. Ik wil mij al een hele tijd inzetten voor anderen in de vorm van vrijwilligerswerk. Ik ben gezellig, en ben graag een luisterend oor. Mijn interesses liggen op... Lees meer
 • Profielfoto van Muna

  Aanbod van Muna

  Geplaatst door Muna
  Ik ben nu al ruim een half jaar thuis. Ik heb hiervoor lange tijd gewerkt in de keuken bij een huis van de wijk. Ik ben weer op zoek naar een dagbesteding en ik wil graag mensen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Sharon

  Aanbod van Sharon

  Geplaatst door Sharon
  Ik wil iets doen aan de eenzaamheid bij ouderen. Lees meer
 • Profielfoto van Sophie

  Aanbod van Sophie

  Geplaatst door Sophie
  Naast mijn werk als programmeur, wil ik mezelf in het weekend graag inzetten voor de maatschappij. Ik vind het leuk om mensen te helpen door simpelweg gezelschap te houden of mijn kennis te delen op h... Lees meer
 • Profielfoto van Shana

  Aanbod van Shana

  Geplaatst door Shana
  Voor een tijdje al wil ik vrijwilligers werk gaan doen.. Ik vind het heel leuk op mensen te helpen en doe het met plezier als ik tijd voor heb.. Ik vind het leukste om met kinderen te werken, maar s... Lees meer
 • Profielfoto van Mayra

  Aanbod van Mayra

  Geplaatst door Mayra
  Ik wil vrijwilligs werk doen zodat ik in de maatschappij weer komt voor een betaalde werk. Lees meer
 • Profielfoto van Joan

  Aanbod van Joan

  Geplaatst door Joan
  Hierbij wil ik me vrijwillig aanmelden voor het acz, ten eerste de mensen van het AZC verdienen een luisterend oor of een helpend iemand. Lees meer
 • Profielfoto van Mirre

  Aanbod van Mirre

  Geplaatst door Mirre
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk die te combineren is met mijn 15 maanden oude zoontje. Ik ben onlangs alleenstaande moeder van 3 kindjes geworden en ik wil nu graag met vrijwilligerswerk in bewe... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.