Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Zahra

  Aanbod van Zahra

  Geplaatst door Zahra
  Zahra. 24 jaar. Woonachtig in Rotterdam met mijn vriend. Op een vrije dag zit ik meestal te lezen over psychologie of snelle auto’s. Ik vind koken leuk en maak graag foto’s en filmpjes die ik monteer... Lees meer
 • Profielfoto van Jojo

  Aanbod van Jojo

  Geplaatst door Jojo
  Het lijkt mij leuk om als vrijwilliger te werken bij een vervoersbedrijf. Ik help graag andere mensen. Ik heb een rijbewijs en wil graag ervaring op doen in vervoer. Ik ben op zoek naar werk voor 1 da... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6441 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  Ik wil graag op vrijwilligebasis mijn bijdrage leveren in verschillende disciplines, om hiermee voor mezelf erachter te komen de betaalde baan te kunnen vinden die bij mij past. Lees meer
 • Profielfoto van Mohamed

  Aanbod van Mohamed

  Geplaatst door Mohamed
  omdat ik tijd over heb wil ik wat voor de ander doen Lees meer
 • Profielfoto van Henny

  Aanbod van Henny

  Geplaatst door Henny
  ik vind het leuk om iets te doen voor een stichting of vereniging die regelmatig iets organiseren of die met toerisme of sport te maken heeft. ook lijkt het me leuk om te werken bij een organisatie wa... Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Hallo allemaal ik ben Anne een vrouw van 37 . Op dit moment zit ik alleen maar thuis tussen vier muren en heb veel meegemaakt . Nu is het tijd om het roer om te gooien en wat leuks te gaan doen en w... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Na een aantal jaren als vrijwilliger in ziekenhuizen - vaste tijden - zoek ik iets anders. Lees meer
 • Profielfoto van Natasha

  Aanbod van Natasha

  Geplaatst door Natasha
  Ik wil heel graag mensen helpen om ze gelukkiger te maken. Dankbaar werk verrichten. Dat kan dmv hun de taal te leren, wegwijs maken in Nederland, hun eenzaamheid wegnemen, hun lasten verminderen, hu... Lees meer
 • Profielfoto van Simone

  Aanbod van Simone

  Geplaatst door Simone
  Op dit moment heb ik onverwacht wat meer vrije tijd gekregen. Het lijkt me leuk vrijwilligerswerk te doen waar ik zelf ook plezier aan beleef. Lees meer
 • Profielfoto van Ella

  Aanbod van Ella

  Geplaatst door Ella
  Heb altijd gewerkt en wil mij nuttig maken voor de maatschappij , wil graag iets voor andere mensen betekenen Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.