Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Rotterdam

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jos

  Aanbod van Jos

  Geplaatst door Jos
  Als voormalig leerkracht vind ik het leuk en belangrijk om voor te lezen en dus taal op verschillende manieren aan te bieden. Ik geniet er ook altijd van om kinderen en ouders iets bij te brengen. Lees meer
 • Profielfoto van Annemarie

  Aanbod van Annemarie

  Geplaatst door Annemarie
  Woon sinds 11 april in de hoek, weduwe maar wel een relatie, hobby koken, lezen en painten. Hou van huisdieren. Ben gezond en leef een aktief leven. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 6434 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Varsha

  Aanbod van Varsha

  Geplaatst door Varsha
  Ik ben zeer flexibel en kan hiermee zeker mensen helpen. Ik zing, ben taalkundig , sociaal en een mensenmens. Ik heb daarnaast een communicatie achtergrond en wil mezelf ook daarin verder ontwikke... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Hallo Iedereen, ik ben nog een van de gelukkigen die met pré pensioen kon, maar ben niet iemand die dan stil gaat zitten en ben nog erg actief, ook op klus gebied.Ben ook op de school van mijn zoon ac... Lees meer
 • Profielfoto van Robert Jan

  Aanbod van Robert Jan

  Geplaatst door Robert Jan
  Lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen eropuit te gaan! Samen is veel gezelliger Lees meer
 • Profielfoto van Maarten

  Aanbod van Maarten

  Geplaatst door Maarten
  Ben 74 jaar, heb 45 jaar in de metaal gewerkt, en op een camping met 110 staanplaatsen als onderhoud monteur voor alle voorkomende werk zaamheden Lees meer
 • Profielfoto van Mischa

  Aanbod van Mischa

  Geplaatst door Mischa
  Hey! Ik ben Mischa en ik woon sinds kort in Rotterdam. In mijn oude woonplaats heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan maar ik zou hier ook graag iets voor iemand willen betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Nanda

  Aanbod van Nanda

  Geplaatst door Nanda
  Ik werk al jaren in de zorg en wil graag mensen helpen luisterend oor zijn omdat ik parttime werk wil ik graag iets betekenen voor de medemens Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Naast mijn gewone baan vind ik het fijn om iets voor een ander te betekenen. Ik ben sociaal,gastvrij en zorgzaam. Ik vind het fijn om iets voor eenzame mensen te betekenen. Ik ben 1 dagdeel per week b... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  ik kan me heel goed voorstellen dat mensen bepaalde dingen niet zelf kunnen, en daardoor met de handen in het haar zitten, ik zie het aan mijn vrouw wat voor mij een makkie is is voor haar een berg wa... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.